Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Gastenboek » Welkom op het nieuwe forum!

Deze sticky topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Welkom allemaal hier op het nieuwe forum van Ajax.supporters.nl! Het heeft even geduurd, maar we zijn weer terug. Het is hier voor iedereen mogelijk om volop te discussïeren over de nieuwe transfers, de wedstrijden van het net begonnen seizoen, de spelers en alles wat met Ajax te maken heeft. We hebben in de afgelopen periode een volledig nieuw forum gebouwd in onze nieuwe huisstijl. Langzaam hebben we interactieve elementen teruggebracht en we zijn blij met de enthousiaste reacties daarop tot dusver.

In vergelijking met het oude forum hebben we een aantal nieuwe functies toegevoegd. De komende tijd zullen we dingen blijven toevoegen, aan de hand van jullie wensen.

We begrijpen dat er de nodige vragen zijn over de periode dat het forum en de website in het algemeen offline zijn geweest. Deze andere topic in het gastenboek is de (enige) plek om alle vragen hierover te stellen. Wij gaan proberen zo goed en snel mogelijk te reageren.

Het is niet de bedoeling oude tijden te laten herleven. Ajax.supporters.nl heeft een frisse nieuwe start gemaakt. De fans van het vorige forum zijn een dagje ouder en er is een hele generatie nieuwe fans vandaag. Wat we wel willen is een prettige omgeving creëren om in een open en positieve sfeer te discussiëren over alles wat de club aangaat of wat de supporters maar bezighoudt.

Het forum gaat van start met een schone lei, met uitzondering van eeuwigdurende schorsingen uit het verleden. We zijn nog aan het kijken of we teksten van het oude forum terug kunnen halen. We hebben hier immers al wat vragen over gehad.

We hopen dat de werking van het forum voldoende intuïtief is zodat iedereen hier goed uit de voeten kan. De antwoorden op veelgestelde vragen vind je evengoed in de handleiding en er is ook een pagina met forumregels. Lees die goed door voor je begint met reageren.

 

+3/-0

Het is niet reuze gelukt.

 

+1/-0

Deze sticky topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ajax Forum » Gastenboek » Welkom op het nieuwe forum!