Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Forum » Uitwedstrijden » Reismogelijkheden Europese uitwedstrijden

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

El Grande Ghacied schreef op 22 september 2019 om 11:03:

Ik vind het toch enigszins verbazingwekkend dat er met zoveel EU kaart houders de gewone Ajax Life houders nog aan de beurt zijn gekomen voor Valencia uit.

Valencia is een stad die goed te reizen is, waarschijnlijk prima weertje, mooi stadion en interessante tegenstander met oog op resultaat zijn toch mooie ingredienten om deze trip te pakken. Ook met het oog op Chelsea uit...

Ik ben benieuwd hoe t zal zijn, mochten we wat verder komen in het toernooi. Voor nu veel zin in Valencia!Enige wat ik kan bedenken is de prijs van de vlucht, die schoot al snel omhoog. Maar inderdaad heel veel zin in! In mijn ogen veruit de mooiste trip van de drie qua stad/weer/uitvak en stadion. Londen ook leuk maar al vaak geweest.

 

+1/-0

Ruim n week geleden alweer, maar dit was er wel weer eentje voor in de boeken hoor. Heerlijk stadje met dito weer en een briljante pot waar het natuurlijk niet tegen zat.

Sfeer op t vak kon natuurlijk niet stuk na de snelle wereldgoal. Volgens mij waren we ook wel aardig te horen.

Pleintje was gezellig. Prima tapas en niet al te duur bier. Corteo vond ik wederom schitterend. Prima begeleiding ook van de politie aldaar. Kon er prima uitlopen om wat bier te lozen en weer erin. Dat mag ook gezegd worden. Ook entree bij stadion heb ik stuk erger meegemaakt.

Hopelijk geen straf van UEFA. Heb zelf ook niets noemenswaardig zien gebeuren, maar je weet het maar nooit met die corrupte bende daar.

Al met al toptripje en een goed kleurtje opgedaan aan t zwembad en strand.

 

+3/-0

Op zoek naar betaalbare tickets voor Chelsea-Ajax in het thuisvak. Met mijn EU status ben ik vrijwel kansloos voor een kaart in het uitvak.
Wie heeft de gouden tip?

 

+1/-0

Wie verlangt er, net als ik, om ook weer eens naar een uit wedstrijd van AJAX in het buitenland te gaan? #dtv #goodoldtimes

AJAX heeft Young Boys geloot, wat lijkt jullie verder een mooi affiche?

Dit bericht is gewijzigd op 1 maart 2021, 12:12:10.

 

+1/-0

Als je kaarten zoekt voor uitwedstrijden van Ajax, kijk dan eens op de website http://www.vanbastisch.nllink en houd de soclal media kanalen in de gaten. Voor bijna elke wedstrijd zijn kaarten beschikbaar!

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Ajax Forum » Uitwedstrijden » Reismogelijkheden Europese uitwedstrijden