Transparent
Inloggen
Sluiten

Bereken zelf of Ajax de tweede ronde haalt in de CL

4 november 2005 00:32

Verslaggever: DB

Na de gelukkige overwinning op FC Thun in Zwitserland, staat Ajax er erg goed voor in Poule B van de Champions League 2005/2006. Met vier punten voorsprong op Thun en zes op Sparta Praag, is voor het halen van de tweede ronde niet veel meer nodig. Maar alles ligt nog open.

Hieronder kan je zelf doorrekenen hoeveel punten er tegen Sparta Praag en Arsenal nog benodigd zijn om zeker te zijn van plaatsing, of welke andere uitslagen gunstig zijn. Vul uitslagen in en de computer berekent aan de hand van de ingewikkelde UEFA-regels de resulterende stand.

Een en ander werkt alleen als je JavaScript hebt ingeschakeld, in een recente browser. De computer klasseert ploegen niet hoger of lager naar gelang het aantal gespeelde wedstrijden, wanneer het puntenaantal gelijk is, omdat het in de praktijk niet voorkomt dat een ploeg meer wedstrijden heeft gespeeld dan een andere.

Meer op




Tags

computer praag sparta thun arsenal browser puntenaantal uefa zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor