Concurrentie deelt geen cadeautjes uit

5 december 2004 16:45

Verslaggever: W

Nadat Ajax en PSV respectievelijk vrijdag en zaterdag reeds wisten te winnen, was het vandaag de beurt aan AZ en Feyenoord.

Feyenoord wist vanmiddag nipt met 2-1 van NEC te winnen. In de Kuip kwam Feyenoord in eerste instantie met 1-0 voor, dankzij een doelpunt van Kuyt op aangeven van Kalou. Vlak voor rust echter wist Barreto de score weer gelijk te trekken. Lang leek het 1-1 te blijven, totdat Kalou in de '85 minuut de 2-1 wist te scoren. Hierdoor blijft de voorsprong van Ajax op Feyenoord 1 punt.

AZ heeft geen fout gemaakt tegen ADO Den Haag en heeft ook de 'Sinterklaas-wedstrijd' winnend afgesloten: 2-0. De Alkmaarders hadden het even moeilijk in de tweede helft, maar wisten stand te houden.

De stand van de Top-4 is na dit weekend dus niets veranderd.