Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen 'Miss Ajax' meer bij Ajax

18 augustus 2000 20:30 - Ajax Life Krant

Verslaggever: M

Er zal vanaf komend seizoen geen Miss Ajax meer te bewonderen zijn in de Amsterdam Arena. De Supportersvereniging van Ajax heeft in overleg met Ajax besloten om te stoppen met de jaarlijkse verkiezing. De reden om geen Miss Ajax meer te kiezen ligt, volgens de nieuwe Ajax Life krant, in het feit dat de leden in een 'tevredenheidsonderzoek' hebben aangegeven geen 'meerwaarde' te zien in het hebben van een Miss Ajax. De Supportersvereniging stelt met klem dat dit niet is gebeurd in het kader van bezuinigingen. Naast Miss Ajax zouden ook de presentator, de DJ en het camera-spel het komend seizoen niet meer terugkeren in de Amsterdam Arena.

Meer op Ajax Life Krant




Tags

miss arena supportersvereniging bezuinigingen kader klem life presentator tevredenheidsonderzoek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal