Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax oefent tegen Coventry City

13 juni 2000 23:44

Verslaggever: M

Ajax zal ter voorbereiding op het nieuwe seizoen o.a. een oefenwedstrijd in Engeland afwerken tegen de Premier Leagueclub Coventry City. Het duel zal plaatsvinden op zaterdag 12 Augustus. De elftallen zullen op Highfield Road naar verwachting om 16:00 uur aftrappen. Voor Coventry City zal het de laatste wedstrijd zijn voordat een week later de nieuwe competitie in Engeland van start gaat.

Een week voor deze wedstrijd zal Ajax in de Amsterdam Arena het Amsterdam Tournament afwerken in het kader van het 100-jarig bestaan van de club. De Amsterdammers zullen dan in het veld komen tegen Lazio Roma en Arsenal. Op 20 augustus staat het Ajax 100 Kick Off festival op het programma, wanneer de selectie voor het komend seizoen aan het publiek zal worden gepresenteerd.

Meer op




Tags

coventry engeland arena arsenal festival highfield jarig kader kick lazio leagueclub road roma tournament

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal