Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in laatste duel tegen Guoan

29 mei 2000 23:18

Verslaggever: M

Ajax speelt dinsdag zijn laatste wedstrijd van het seizoen. De Amsterdammers zullen het in het tweede oefenduel in China opnemen tegen Beijing Guoan. De komende tegenstander van de Ajacieden maakt een slecht seizoen door in de hoogste Chinese competitie. Guoan, die in zijn historie twee keer de beker wist te bemachtigen, bezet na 11 wedstrijden de elfde plaats op de ranglijst met 10 punten. Daarmee vertoeven ze in de onderste regionen van de competitie. Hekkesluiter Jilin Aodong (14de) heeft maar 2 punten minder.

Donderdag verloor Ajax in zijn eerste vriendschappelijk wedstrijd op Aziatisch grondgebied nipt met 3 - 2 van subtopper Chongqing Longxin. In de slotfase verspeelde Ajax toen een 2 - 0 voorsprong. Woensdag keert de selectie terug van de trip, die werd georganiseerd door de Chinese Voetbalbond, de bond in Beijing en het Zuid-Koreaanse bedrijf LG Electronics. De spelers zullen daarna op vakantie gaan, waarna op 5 juli de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer zal beginnen.

Meer op




Tags

guoan beijing aodong china chongqing electronics grondgebied hekkesluiter historie jilin longxin nipt regionen subtopper verspeelde vertoeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal