Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund wil transfer Edson Álvarez snel afronden en wil vraagprijs Ajax betalen'

22 mei 2023 08:26
Foto: Pro Shots

"Borussia Dortmund wil transfer Edson Álvarez snel afronden en wil vraagprijs Ajax betalen"; image source: Pro Shots

Verschillende Duitse media maken melding dat Edson Álvarez komend weekend waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax zal spelen. Borussia Dortmund wil de transfer van de international van Mexico snel afronden en zelf ziet Álvarez een transfer naar de huidige club van Sébastien Haller ook zitten. Borussia Dortmund lijkt bovendien bereid te zijn om de gevraagde transfersom van 40 miljoen euro op tafel te willen leggen.

De zaakwaarnemer van Álvarez heeft al meerdere gesprekken gevoerd met de koploper van Duitsland. Ook Brighton & Hove Albion en Napoli hebben belangstelling, maar zij lijken waarschijnlijk te laat te komen. Ook Bayern München heeft interesse, maar zij lijken niet concreet te gaan worden.




Tags

alvarez dortmund afronden albion bayern brighton duitsland haller hove mexico napoli sebastien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ja, die denken na Haller: snel weer toeslaan bij Ajax. Ik geef ze ook geen ongelijk. Achteraf had je Alvarez voor 63 miljoen naar Chelsea moeten laten gaan (werd toch een klote jaar). Maar hindsight is nou eenmaal 20-20. Dortmund lijkt me een club die veel beter bij Alvarez past en 40 miljoen is nog steeds een goed bedrag en mooie start voor het transfer potje van Mislintat.
+5/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Nou gauw afhandelen, dat gerek levert niks op
+1/-0

11 maanden geleden
Denk een redelijk goede deal. Inderdaad nu snel afhandelen en beginnen met de selectie te versterken op de belangrijkste posities, maar alleen als er geen goede jeugdspeler kan instromen, anders altijd voor de jeugd gaan. Hoop dat we volgend jaar beter voor de dag komen dan dit jaar.
+1/-0

11 maanden geleden
Jammer maar 40 miljoen is niet te weigeren.
+1/-0

11 maanden geleden
En als we voorrondes spelen ch. Le ?? Wat dan??
+1/-0

 
11 maanden geleden
wordt gewoon niks vrees ik, Kudus en Alvarez worden verkocht, Ajax heeft de selectie niet op de rit en we redden het niet.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos