Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Kudus wilde hem op de goal koppen, maar hij heeft het toch goed gedaan

21 mei 2023 17:22

Brian Brobbey stond tegenover Hans Kraay na afloop van de wedstrijd.

Eerst ging het over de tweede plek, waar Ajax nog kans op houdt. Omdat PSV gelijk speelde houdt Ajax hoop op de voorronde van de Champions League.

De laatste weken mag Brobbey in de basis beginnen en daar is hij blij mee: "Het is heel lekker als je weer een paar weken achter elkaar speelt, dan kom je weer lekker in je ritme."

Over zijn goal gaf hij aan dat hij het met Hans Kraay eens was dat Kudus de bal op doel wilde koppen, maar dus onbewust een assist gaf bij de goal van Brobbey.

In de wedstrijd kreeg de spits drie kopkansen, welke hij samen met Hans Kraay samen vatte: De eerste was een slechte kopbal. Volgens Hans Kraay een kopbal als een gevulde koek.

De tweede kopkans noemde Brobbey zelf een "niet kijken, maar koppen". De derde kans had de spits moeten aannemen vond hij achteraf, maar hij dacht dat de keeper zou uit komen.




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey hans kraay kudus gevulde koek kopkans kopkansen onbewust vatte voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos