Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Ik keek naar de bal, maar ik moet ook naar de keeper kijken"

7 mei 2023 00:10

Natuurlijk ging het achteraf met ESPN over de vrije schietkans die Brobbey kreeg in de eerste helft. De spits zegt hier zelf over: “Ik had die kans natuurlijk erin moeten schieten. Ik moet hem hard en hoog schieten. In de andere hoek, want de keeper gokte al dat ik daar zou schieten. De keeper lag al, dus dan moet ik hem in de andere hoek schieten. Ik keek eerlijk gezegd naar de bal, maar ik moet ook naar de keeper kijken.”

Brobbey speelde vandaag wel weer een hele wedstrijd net als afgelopen week. Brobbey gaf als reactie: “Als ik op het veld sta probeer ik mijn ding te doen en door te gaan tot ik niet meer kan. Na de training doe ik extra loopjes en ook in de gym ben ik heel veel bezig. Maar dat deed ik altijd al."




Tags

brobbey espn gokte gym loopjes schietkans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos