Transparent
Inloggen
Sluiten

'Julian Ward wijst voorstel van Ajax af'

31 maart 2023 08:00 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Julian Ward wijst voorstel van Ajax af"; image source: Pro Shots

Julian Ward wordt toch niet de nieuwe technisch directeur van Ajax. Dat meldt De Telegraaf. De Engelsman heeft Edwin van der Sar laten weten niet langer geïnteresseerd te zijn om naar Ajax te vertrekken. Onduidelijk is nog wat voor Ward precies de aanleiding is geweest om de stekker uit de onderhandelingen te trekken, maar vanuit zijn omgeving wordt aangegeven dat hij teleurgesteld is in de daadkracht van de club.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

ward julian daadkracht sar stekker telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Even los van of Julian Ward een aanwinst is, maar dit zie ik weer als de zoveelste blunder, geen daadkracht.
+6/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Vraag me echt af hoe lang Sar nog door mag blijven kloten. Want de deal met Alex Kroes heeft hij ook al om zeep geholpen, door buiten hem om Schreuder (ook al zo'n succes) aan te stellen. Nu heeft hij ook de deal met Ward verkloot en schakelt hij door naar een Duitse prutser die in 11 jaar tijd alleen Lewandowski en Aubameyang wist te scouten en Arsenal een transfer verlies van 100 miljoen heeft gekost. Dat zijn vier zware fuckups (binnen 1 jaar!) waarvoor menig directeur in een normale bedrijfsvoering allang op staande voet ontslagen zou zijn.

Ga nou eerst eens die RvC stabiliseren en stel daar een commissaris technische zaken aan. Dan kunnen zij een nieuwe AD en TD aanstellen. De TD stelt vervolgens de trainer aan. Dat is de juiste volgorde. Ajax doet al meer dan een jaar alles ondersteboven en de huidige chaos is daarvan het directe gevolg. Hoe langer dit door mag blijven gaan, hoe groter de sportieve terugval zal worden.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Het is niet zo dat Aubemeyang zo moeilijk te vinden was, die wile iedereen wel hebben na zijn fantastische periode bij Saint Etienne, het risico met Lewandownski was wel wat groter en dat was een hele goede aanwinst. Maar net wat je zegt, 2 in 11 jaar, en dan weggestuurd worden bij Stuttgart, dat is niet echt een goede voorbode.
+3/-0

1 jaar geleden
Voor mijn gevoel is dit jammer, had hem graag zien komen. Echter weten we niet waarom het afgeketst is. wellicht wilde hij het volledige eigen vermogen er doorheen knallen, lijkt me niet wenselijk....
+1/-0

1 jaar geleden
Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik ben even Ajax moe. We snakken allemaal naar positieve berichtgeving, maar of die er op korte termijn aan zit te komen...
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik hou de moed er maar in dat Ajax zondag een mooie overwinning behaald. Daar valt veel positiefs uit te halen. Alleen jammer dat het bestuurlijk maar niet vlot.

Ik kijk ook uit dat de organisatie compleet is. We te horen krijgen dat ze goed met elkaar gaan communiceren. En er alles aan doen om een elftal te bouwen waar de supporters weer trots op kunnen zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Gemis aan daadkracht inderdaad dat heeft Ward snel gezien.
Gemis aan daadkracht staat voor twijfel in je eigen kunde, kennis en beslissingen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal