Transparent
Inloggen
Sluiten

Danny Makkelie: 'Ik zou hier ook geen eerste gele kaart voor geven'

19 maart 2023 22:47

Scheidsrechter Danny Makkelie werd na afloop gevraagd naar enkele beslissingen die hij had genomen tijdens Ajax - Feyenoord. Hij wilde alleen reageren op de tweede overtreding van Hartman. "Het gaat erom of het een onbesuisde of een onvoorzichtige overtreding is", aldus Makkelie. "Dit was een onvoorzichtige overtreding. Dat zou alleen geel zijn als hij er een veelbelovende aanval uithaalt. Het was in dit geval nog op de helft van Ajax bij de zijlijn, dus voor mij is dit geen gele kaart. Ook voor al mijn collega's. Ik fluit ook internationaal en ook daar geef ik zo'n kaart niet, dus ook nu niet."

Makkelie vond dan ook dat hij de juiste beslissing had genomen. "Als ik de wedstrijd overnieuw mocht doen, deed ik het weer niet", zo gaf hij aan. "Mensen zeggen altijd dat het door de tweede gele kaart kwam, maar ik zou hier ook geen eerste gele kaart voor geven."




Tags

makkelie danny onvoorzichtige feyenoord hartman onbesuisde overnieuw uithaalt zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid