Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Het is altijd lekker om te scoren'

12 maart 2023 21:20

Steven Bergwijn gaf in gesprek met ESPN aan een heerlijk gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd vanwege zijn goal. "Het is altijd lekker om te scoren. Ik ben heel blij", aldus Bergwijn. "Ik weet eigenlijk niet wat ik deed. Het ging zo snel. Ik wist dat ze een sliding zouden maken en ik wipte em op. Daarna schiet ik door de benen en is het een goal. Hier kan ik wel van genieten."

De aanvaller was met een bal op de paal nog dicht bij een tweede treffer. "Ik geniet gewoon. Ik heb weer plezier en dat is het belangrijkste", zo gaf hij aan. "Als je kijkt hoe wij voetballen, heeft iedereen plezier."

Gevraagd werd aan Bergwijn of hij fit uit de wedstrijd was gekomen. "Het was niets ernstigs. Ik had gewoon doorgekund", zei hij daarover. "Ik ben er volgende week gewoon bij."




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn doorgekund ernstigs espn geniet overgehouden sliding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal