Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ajax is in een volle ArenA altijd de favoriet'

12 maart 2023 21:14

In gesprek met ESPN was Dusan Tadic het eens met de opmerking dat Ajax in de eerste helft briljant speelde. "Toen speelden we erg goed, maar we kijken natuurlijk ook altijd naar de slechte dingen omdat we beter willen worden", aldus Tadic. "In de tweede helft hadden we slordige momenten en gaven we Heerenveen het gevoel dat ze weer terug konden komen. Dat moet beter, maar natuurlijk waren er veel positieve dingen in de eerste helft."

Over het spel na rust was de aanvoerder dan ook niet te spreken. "Dat moet echt uit ons spel. Als je met drie goals verschil voorstaat en de tegenstander scoort, krijgen zij weer hoop", zo gaf hij aan. "We moeten gewoon blijven voetballen. We werden soms te slordig en dat moeten we gaan analyseren, zodat we het beter kunnen doen."

Bij Ajax kan de focus nu op de Klassieker van volgende week. "Iedere week worden we weer scherper en dat is wat we nodig hebben. We zullen moeten winnen, want we willen prijzen pakken", zei hij daarover. "Ajax is in een volle ArenA altijd de favoriet. Het maakt niet uit wie de tegenstander is."




Tags

tadic arena briljant espn heerenveen klassieker scherper slordige voorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal