Transparent
Inloggen
Sluiten

John Heitinga: 'Mohammed Kudus is een speler met exceptionele kwaliteiten'

3 maart 2023 00:38

John Heitinga was in gesprek met ESPN tevreden over het spel van Brian Brobbey. "Hij zorgde voor heel veel diepte. Zeker tegen vijf verdedigers moet je contact maken", aldus Heitinga. "In dit geval deed hij dat een paar keer goed met Jurriën Timber en kreeg hij een aantal ballen goed aangespeeld van Jorrel Hato."

Over Mohammed Kudus was hij ook zeer te spreken. "Hij kan lekker voetballen he", zei hij daarover. "Hij heeft exceptionele kwaliteiten. Hij kan een man passeren en zorgt continue voor dreiging. Hij is heel vaardig in de kleine ruimtes. Ik heb al vaker aangegeven dat dit soort spelers zijn waar je voor naar het stadion gaat."

Over het spel na rust was hij minder tevreden. "Het was in balbezit onzorgvuldig. In de tweede helft zag je bij een paar spelers die niet altijd 90 minuten spelen wat vermoeidheid", zo gaf hij aan. "De intentie was er, maar het ontbrak naar de intensiteit. Uiteindelijk ben je niet in de problemen gekomen, maar dit is wel een verbetering voor als je met alle respect tegen betere tegenstanders komt te spelen.




Discussieer mee op de forums


Tags

heitinga exceptionele kudus aangespeeld brobbey continue dreiging espn hato intensiteit jorrel onzorgvuldig passeren timber vaardig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal