Transparent
Inloggen
Sluiten

John Heitinga: 'Soms krijg je niet wat je verdient'

24 februari 2023 00:50

In gesprek met ESPN gaf John Heitinga aan dat de doorslag was dat Ajax twee heel slechte goals tegen kreeg. "Soms moet je een beetje het geluk aan je zijde hebben", aldus Heitinga. "De scheidsrechter neemt de beslissing om de bal wel of niet op de stip te leggen. Dat zijn dingen die je niet in de hand hebt. Daarna krijg je nog een heel slechte goal tegen op een tijdstip wat al klote is."

Heitinga ging verder: "Soms krijg je niet wat je verdient. We hebben bij vlagen heel goed voetbal laten zien, maar daar heb je geen reet aan. Je maakt een goede aansluitingstreffer en dan moet je er eentje incasseren bij een standaardsituatie. We krijgen nog wel een grote kans met Kudus, maar die ging er dan niet in. De attitude en strijdlust was zichtbaar. Ik ben ervan overtuigd dat het met de instelling goed zat, maar dan moet je net het geluk hebben dat je niet op deze manier op achterstand komt."

De trainer kreeg de vraag wat hij van de opstootjes na afloop vond. "Ik heb een strijdbare ploeg gezien, tijdens de wedstrijd en erna", zo gaf hij aan. "Ik heb de jongens ook gezegd dat je een grote verliezer moet zijn. Wij feliciteren Union Berlin met het bereiken van de volgende ronde. Wellicht kwam er ook een beetje irritatie uit. We zijn een weg ingeslagen en die moeten we doortrekken. Dit is er eentje die we moeten incasseren, maar ik ben er van overtuigd dat we hier beter uit gaan komen."




Tags

heitinga attitude berlin espn feliciteren ingeslagen irritatie kudus opstootjes reet standaardsituatie strijdbare strijdlust union vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal