Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'Gerónimo Rulli was onze eerste keus'

23 februari 2023 12:18 - Het Parool
Foto: Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar: "Gerónimo Rulli was onze eerste keus"; image source: Pro Shots

Tegenover Het Parool geeft Klaas Jan Huntelaar aan blij te zijn dat Gerónimo Rulli nu de keeper is van Ajax. Afgelopen transferperiode werd de international van Argentinië overgenomen van Villarreal. "Hij was onze eerste keus", aldus Huntelaar. "Zijn komst is breed gedragen in de club. Ook Edwin van der Sar heeft daar uiteraard een stem in gehad."

Meer op Het Parool




Tags

huntelaar geronimo rulli argentinie sar villarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat kun je achteraf wel zeggen nu hij het zo goed doet. Kijk eens wat een goede aankoop wij gedaan hebben. Dat heet jezelf een veer in de kont steken.
+1/-0

1 jaar geleden
Wie weet welke vraag er aan vooraf ging.
+2/-0

1 jaar geleden
We mogen mopperen op de miskopen maar we mogen ze ook de credits geven voor de goeie aankopen en Rulli is verrassend goed bezig.
+4/-2

 
1 jaar geleden
Die credits krijgen ze al in de vorm van salaris.
+4/-1

1 jaar geleden
He, ze deden eens hun werk waar ze goed betaald voor krijgen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Nou zeg dat wel. Je kunt het ook bijna niet voorstellen hé dat ook het aantrekken van een keeper verkeerd zou zijn afgelopen, opdat uit noodzaak Pasveer weer van stal moet worden gehaald.

Dat zou dan een nieuw diepterecord zijn geweest op de schaal van NV wanbeleid, meegenomen dat juist de eindverantwoording aankoopbeleid in handen is van een oud wereldkeeper uit de eigen DNA gelederen. Gelukkig is het ons bespaart gebleven en ging dit wel goed.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind hem nog niet echt stabiel hoor.
+3/-2

1 jaar geleden
Ik begin steeds blijer te worden van deze keeper, nog niet foutloos, maar je ziet hem beter worden en voetballend is hij erg goed.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos