Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Kudus: 'Mijn doelpunt was voor iedereen in Turkije die zijn getroffen door de aardbevingen'

19 februari 2023 20:06

In gesprek met ESPN was Mohammed Kudus erg blij met zijn doelpunt. Hij droeg zijn treffer op aan Christian Atsu. "Iedereen weet wat er in Turkije is gebeurd. Atsu was iemand die mij nauw aan het hart lag", aldus Kudus. "Maar het doelpunt was voor iedereen in Turkije die zijn getroffen door de aardbevingen."

Kudus heeft zelf nooit met de omgekomen aanvaller gespeeld. "Ik heb hem wel veel zien spelen en ik heb veel van hem geleerd. Ik heb vandaag alleen maar voor hem gespeeld", zo gaf hij aan. "Als ik niet gescoord zou hebben, had ik na de wedstrijd mijn shirt wel uitgedaan en hem geëerd."

Na zijn doelpunt had hij een gesprek met scheidsrechter Van Boekel. "We zijn voetballers, maar dit staat boven voetbal. We hebben het hier over het leven", zei hij daarover. "De scheidsrechter zei tegen mij dat het niet was toegestaan, maar het wel begreep. Dit was veel belangrijker dan gewoon voetballen."




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus turkije aardbevingen atsu boekel espn geeerd omgekomen uitgedaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs