Transparent
Inloggen
Sluiten

John Heitinga: 'Ik heb een paar geweldige aanvallen gezien'

19 februari 2023 19:59

John Heitinga was in gesprek met ESPN zeer te spreken over het spel van zijn ploeg. "Het stond bij rust nog maar 2-0. Ik heb een paar geweldige aanvallen gezien", aldus Heitinga. "Met name de koppeltjes back en buitenspeler aan beide kanten. De ene keer een goede overlap en de andere keer binnendoor."

Wel ziet hij nog verbeterpunten in de selectie. "We waren in de tweede helft op een gegeven moment alleen maar bezig met aanvallen. Dan ontstaan er ruimtes. Tegen betere ploegen heb je het dan lastig", zo gaf hij aan. "Daar moeten we kritisch naar gaan kijken."

De trainer zag al verbetering ten opzichte van de wedstrijd tegen Union Berlin. "We hadden toen een bepaald plan, maar de uitvoering was absoluut niet goed", zei hij daarover. "Nu moeten we een plan gaan maken voor donderdag. Eerst was de focus op Sparta, maar morgen gaan we een plan maken richting donderdag."




Tags

heitinga berlin binnendoor espn koppeltjes overlap sparta uitvoering union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal