Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wilde niet meedoen aan gezamenlijke actie voor Giro 555'

14 februari 2023 09:44 - Veronica Offside
Foto: Pro Shots

"Ajax wilde niet meedoen aan gezamenlijke actie voor Giro 555"; image source: Pro Shots

Maandagavond gaf Wesley Sneijder bij Veronica Offside aan dat Ajax niet wilde meedoen aan de gezamenlijke actie die de KNVB met alle clubs wilde doen voor Giro 555. De voetbalbond maakte afgelopen week bekend dat er een actie kwam om aandacht te vragen voor de slachtoffers in Turkije en Syrië. "Dat heeft de directie van Ajax besloten. Zij hadden een eigen actie", aldus Sneijder. "Ik heb verder geen idee wat hun actie was."

Tijdens de actie droegen de aanvoerders van de clubs een speciale aanvoerdersband en zouden de gedragen shirts worden geveild. "Zeventien andere clubs hebben wel meegedaan en daar zijn we ontzettend dankbaar voor", zo gaf hij aan. "Ik hoop dat een paar spelers van Ajax hun shirt willen doneren."




Tags

giro doneren droegen knvb meegedaan offside syrie turkije veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ze zijn toch het veld opgelopen met speciale 555-shirts?
+5/-0

1 jaar geleden
Het gaat Sneijder ook helemaal niets aan wat Ajax voor actie doet. Is hij ergens de voorzitter van ofzo?
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ja hoor, Sneijder heeft weer wat te zeiken over Ajax. Hij wil graag de nieuwe Valentijn Driessen worden?
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Geen flauw idee. Wat we wel weten is dat hij vandaag gaat koffie drinken met Algemeen Directeur, Edwin van de Sar. Mogelijk over de toekomst van Ajax en of Wesley daarin iets kan betekenen.
+1/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Pfff... nou voor mij hoeft hij er niet meer bij. Laat hem maar lekker bij Utrecht aan de gang gaan. Of samen met Schreuder bij Leeds 🤣
+1/-0

 
1 jaar geleden
Jeugdtrainer maximaal, Hij overschat zichzelf nogal, praat vaak maar op basis van aannames en van horen zeggen. Eerst even volwassen worden, dan kan hij eventueel wat betekenen.
+1/-0

1 jaar geleden
Het doet er voor mij niet echt toe wie het nieuws brengt. Ik begrijp alleen niet waarom Ajax niet mee wil werken met zoiets simpels. Hoeveel moeite kost het nou om eenmalig een andere aanvoerdersband te dragen? Een gemiste kans en gewoon niet goed voor de uitstraling van onze club. Wij hebben het normaal gesproken juist goed voor elkaar met dit soort acties. Als grootste (en mooiste) club zou Ajax juist altijd iets extra’s moeten willen doen.
+7/-0

1 jaar geleden
Jaja, we hebben weer iets gevonden om te zeiken en te cancellen. Aandacht vragen voor giro555 lijkt mij nog altijd meer opbrengen dan dat je een bandje draagt. Ben blij met elke euro die gestort en maak je maar druk of het daarvoor bestemde geld op de juiste plek terecht komt.
+5/-0

1 jaar geleden
Laat je toch niet opnaaien door die media geile Sneijder die er alles aan doet om AJAX in een kwaad daglicht te stellen.
+3/-2

1 jaar geleden
Volgens mij wil Sneijder alleen maar zeuren en zeiken over AJAX en ze zoveel mogelijk in een kwaad daglicht stellen omdat hij geen functie aangeboden heeft gekregen.
Ten 1e is AJAX wel voor aanvang van de wedstrijd met shirt met tekst GIRO 555 het veld op gelopen en hebben ze ook op andere manieren bijgedragen aan de ramp.
Ik stel voor om Sneijder maar te boycotten bij ons op de website want hij begint behoorlijk op onze Valentijn te lijken met zijn eeuwige gejammer.
+4/-1

1 jaar geleden
Waarom communiceert Ajax dit niet? Is weer typisch. Nu weer gezeik van buitenaf. En trouwens Sneijder is tenminste duidelijk. In tegenstelling tot die slang van een van der Sar.
+3/-6

 
1 jaar geleden
Wie zegt dat Ajax niets doet achter de schermen? Moet je te koop mee lopen als je iets doet voor 't goeie? Wat een gezeik om niets.
+6/-1

1 jaar geleden
Sneijder moet niet zeiken, als hij niet overal van op de hoogte is ,likt wel of hij Ajax in een verkeerd daglicht wil zetten. Hij heeft het toch niet zo hoog op met Ajax , zoals hij altijd zegt, Utrecht is zijn club !!
+5/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Precies, lekker opzouten naar utreg!
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Kap is met dat Sneijder " nieuws" irriterende gozer is het
+6/-1

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht