Transparent
Inloggen
Sluiten

John Heitinga: 'Dit is een trots en geweldig moment'

12 februari 2023 21:35

John Heitinga was in gesprek met ESPN tevreden over zijn debuut als hoofdtrainer in de Johan Cruijff ArenA. "Dit is een trots en geweldig moment", aldus Heitinga. Heel veel dingen zijn voor mij hier ook nieuw als je voor het eerst hier als trainer bent. Als hoofdtrainer ben ik hier nog nooit geweest, dus ik moest even kijken waar alles was. Zo speelden we de eerste helft ook."

Over de eerste helft was hij dan ook niet te spreken. "Zeker de voorste linie kreeg het in een aantal momenten niet voor elkaar en dan zie je dat er twijfel in de ploeg komt, terwijl dat niet nodig is", zo gaf hij aan. "Dat is iets wat we moeten terugkijken."

Heitinga was over de tweede helft wel zeer te spreken. "Vanaf de aftrap waren we de dominerende partij", zei hij daarover. "We hebben veel kansen gecreëerd en een paar goede goals gemaakt. En met name ook wat we graag willen zien, continue de druk erop hebbben."




Tags

heitinga aftrap arena continue dominerende espn hebbben voorste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal