Transparent
Inloggen
Sluiten

Jay Gorter: 'Ik heb nooit een kans gehad van Alfred Schreuder'

31 januari 2023 22:40 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

Jay Gorter: "Ik heb nooit een kans gehad van Alfred Schreuder"; image source: Pro Shots

Doelman Jay Gorter heeft in gesprek met ESPN gereageerd op zijn tijdelijk vertrek bij Ajax. De keeper is vooral erg teleurgesteld in Alfred Schreuder. "Ik kon natuurlijk niet terugkijken op een goede wedstrijd in de Johan Cruijff Schaal, maar na die wedstrijd verloor ik meteen mijn plek. Ik heb nooit een kans gehad", aldus Gorter. "Voor mij was na die wedstrijd al duidelijk dat ik ergens anders wilde gaan spelen. Als je na één wedstrijd al wordt geslachtofferd moet je ergens anders speelminuten gaan zoeken."

De doelman is wel blij dat de club veel vertrouwen nog in hem heeft. "Er is nooit sprake geweest van een transfer. Ik mocht zeker niet volledig vertrekken", zo gaf hij aan. "Ik mocht alleen op huurbasis weg en het liefst zo kort mogelijk. Ze hebben veel vertrouwen in mij en daarom heb ik met een jaar bijgetekend, ondanks dat ik nog een lang contract had."

Voor Gorter voelt het niet als een opluchting dat hij nu voor enkele maanden vertrekt uit Amsterdam. "Ik heb het altijd heel erg naar mijn zin gehad, anders had ik ook geen jaar bijgetekend", zei hij daarover. "Ik ga alleen maar weg om meer speelminuten te maken en beter terug te komen. Dat is alles."




Discussieer mee op de forums


Tags

gorter alfred jay schreuder espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Foutje: de Doelman is vooral teleurgesteld in Jay Gorter?
+1/-0

1 jaar geleden
Hij mag nu laten zien dat hij een kans verdient. Schreuder is inmiddels weg, kijk vooruit en laten we het maar zo min mogelijk over hem hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
Gorter werd voor de leeuwen gegooid, maar hij werd met huid en haar verslonden. Tjah, kansen moet je verdienen. Bij Jong Ajax niet een onuitwisbare indruk achtergelaten, dus werd er gekozen om een keeper erbij te halen die het niet onverdienstelijk doet. Goed voor Gorter om minuten te maken in een andere competitie. Misschien herpakt hij zich en kan hij met Rulli later de strijd aangaan.
+2/-0

1 jaar geleden
Laat hem maar zijn uren maken in Schotland, mogelijk dat het hem de nodige ervaring opleverd en zelfvertrouwen.
+4/-0

JeroenE (geschorst)
1 jaar geleden
Op basis waarvan zou hij een kans verdienen? Is niet goed genoeg. Ga maar lekker bij de subtop of middenmoot van de Eredivisie keepen. Erwin Mulder was ooit ook de keeper van Feyenoord 1. Dat is toch ook hilarisch. Gorter OUT
+3/-1

1 jaar geleden
Beetje vreemd verwoord. Hij heeft het over de kans die hij kreeg tegen PSV en zegt dan vervolgens dat hij 'nooit een kans gehad' heeft.

Tegen PSV liet hij zien dat hij er nog lang niet klaar voor is. Ik hoop dat hij goede ervaring op kan doen bij Aberdeen.
+1/-0

1 jaar geleden
Jay heeft een punt. Natuurlijk bezorgde hij PSV persoonlijk de JC Schaal maar Pasveer keepte daarna ook als een drol, hield letterlijk zowat geen bal tegen. Jay had het zeker niet slechter gedaan en wellicht zichzelf snel kunnen ontwikkelen.
+1/-0

1 jaar geleden
Je zou denken dat als vd Sar zich zo hard tegen het technisch beleid aan wil bemoeien, een goede keeper toch wel het enige zou moeten zijn wat hij wel voor elkaar zou moeten krijgen als ex-keeper. Maar dat is de afgelopen jaren sowieso een chaos geweest, van Scherpen tot Varela tot Gorter.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal