Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Gezien de wedstrijd misschien terecht, maar ik ben hier niet tevreden mee'

22 januari 2023 16:50

In gesprek met ESPN was Davy Klaassen niet tevreden met een gelijkspel tegen Feyenoord. "Als je kijkt naar de hele wedstrijd is dit misschien terecht, maar ik ben hier niet tevreden mee", aldus Klaassen. "In de eerste helft kwamen wij moeilijk van onze helft af zonder dat zij echt kansen creëerden. In de tweede helft knokten we ons er iets beter in."

De gelijkmaker is uiteindelijk toegekend aan de middenvelder. "Het interesseert me niet op wiens naam die komt. Ik wilde hem op goal of gewoon voor koppen. Het maakte me niet uit hoe hij er dan in gaat", zo gaf hij aan. "De hoek was moeilijk, dus ik probeerde hem met een effect voor te koppen. Dat hij er dan zo in gaat is prima."

Volgens de international is de ploeg toch teleurgesteld over het puntverlies. "Maar dat hoort ook. We spelen bij Ajax", zei hij daarover. "De komende duels tegen Volendam, Excelsior en Cambuur zullen we gewoon weer moeten winnen."




Tags

cambuur creeerden espn excelsior feyenoord knokten volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid