Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Taylor: 'Serieus trots dat we hebben gevochten voor een punt'

15 januari 2023 00:01

In gesprek met ESPN gaf Kenneth Taylor aan dat Ajax dramatisch begon aan de wedstrijd. "Zij kregen twee kansen en raken twee keer de paal. Daar kwamen we gewoon goed weg", aldus Taylor. "We speelden gewoon slecht. We kwamen serieus goed weg. Na die rode kaart moesten we strijd tonen en dat hebben we wel gedaan."

Gevraagd werd aan de middenvelder waarom Ajax pas na de rode kaart strijdlust leek te tonen. "Het liefst willen we natuurlijk domineren en deze wedstrijd winnen. Dat is vandaag niet gelukt", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk ben ik wel serieus trots dat we hebben gevochten voor een punt. Als ik die bal er in schiet, winnen we hier ook nog."

Taylor werd zelf gevraagd naar de wel of geen strafschop die hij had kunnen krijgen. "Ik kon de bal niet meer halen omdat hij daar lag. Daardoor viel ik. Ik weet ook niet meer precies of er wel contact was", zei hij daarover. "Volgens mij viel ik gewoon door hem. Voor mijn gevoel neemt hij mijn been mee, anders zou ik niet vallen. Maar het was de keuze van de scheidsrechter en hij gaf geen penalty. Ik vind het zelf wel een penalty, maar dat is op de beelden lastig te zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

taylor domineren espn strijdlust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid