Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerónimo Rulli: 'Ik ben heel blij om hier te zijn en onderdeel uit te maken van deze club'

12 januari 2023 00:03

In gesprek met ESPN gaf Gerónimo Rulli aan met een goed gevoel terug te kijken op zijn debuut voor Ajax. "Ik ben heel blij om hier te zijn en onderdeel uit te maken van deze club", aldus Rulli. "Ik heb mijn debuut gemaakt, we hebben gewonnen en we zijn door naar de volgende ronde. Een geweldige avond."

Gevraagd werd aan de Argentijn of hij de toezegging heeft gekregen dat hij de eerste doelman is. "Ik heb met de trainer gesproken, maar wat daar besproken is is prive", zo gaf hij aan. "Ik ben blij dat ik in deze belangrijke wedstrijd mocht keepen en ook veel steun heb gekregen van mijn ploeggenoten. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van Ajax."

Ook werd Rulli gevraagd naar de komende wedstrijden. "FC Twente is een heel goede ploeg. Qua speelstijl zijn ze vergelijkbaar met ons. Ik heb mijn huiswerk al gedaan en heb veel wedstrijden gekeken", zei hij daarover. "Tegen Feyenoord heb ik een paar jaar geleden al eens gespeeld met Real Sociedad. Maar eerst kijken we naar zaterdag, die is voor ons heel belangrijk. We zullen moeten winnen voor onze fans in eigen huis."




Tags

rulli geronimo espn feyenoord huiswerk sociedad speelstijl toezegging twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor