Transparent
Inloggen
Sluiten

Remko Pasveer: 'Ik heb nog niets gehoord van de trainer'

8 januari 2023 20:57

In gesprek met ESPN gaf Remko Pasveer aan extra te balen omdat de enige bal die op doel kwam direct een tegentreffer werd. "Er kwamen nog wel een paar ballen tussendoor die ik kon pakken om het de verdediging wat makkelijker te maken, maar verder had ik niets te doen", aldus Pasveer. "Verdedigend stond het heel goed bij ons. In de eerste helft hadden we het af moeten maken om het onszelf makkelijker te maken. En dan zie je dat een standaardsituatie de boel in één keer omdraait."

De doelman was het eens met de opmerking dat de eerste helft van Ajax een van de beste was in lange tijd. "Het stond heel erg goed bij ons", zo gaf hij aan. "Het was solide van achteruit en we gaven niks weg. We veroverden snel de bal en het was denk ik gewoon heel erg goed."

Of het voorlopig zijn laatste wedstrijd voor Ajax was kon Pasveer niet zeggen. "Vandaag was ik nog de eerste keeper en ik verder niets gehoord van de trainer", zei hij daarover. "We gaan het zien. Ik doe altijd mijn uiterste best en ik geef nooit op, dus we gaan vol door. Met de trainer heb ik nog niet gesproken. Hij moet duidelijkheid verschaffen, maar vooralsnog heb ik nog niets gehoord."




Discussieer mee op de forums


Tags

pasveer remko espn omdraait solide standaardsituatie uiterste veroverden verschaffen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal