Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'We hebben gewoon onze kansen niet benut'

8 januari 2023 18:13

In gesprek met ESPN werd Alfred Schreuder gevraagd of hij kon verklaren hoe Ajax punten had verspeeld tegen NEC. "We hebben gewoon onze kansen niet benut", aldus Schreuder. "We hebben voldoende mogelijkheden gehad, dus zo kun je het wel verklaren."

Over het spel was de trainer wel te spreken. "Er moest een frisse ploeg op het veld staan met energie en een speldiscipline. Dat hebben we prima gedaan", zo gaf hij aan. "Vijf minuutjes na rust hadden we het even lastig en krijgen we een vrije trap tegen. Daarna kwamen we ook weer goed in de wedstrijd."

Het resultaat van Ajax is echter wederom niet goed. "Dat heb ik ook tegen de groep gezegd. We hadden hier gewoon moeten winnen. Zeker als je ziet wat voor kansen we gekregen hebben", zei hij daarover. "Voor ons is het echter belangrijk hoe we spelen en hoe we op het veld staan. Daar kijk je als trainer ook naar en dat neem je mee. Dat was een verschil met de wedstrijden voor de winterstop. We moeten dit blijven leveren en dan komt het resultaat vanzelf."




Tags

schreuder alfred espn minuutjes speldiscipline verspeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos