Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax bereidt bod voor op Leonardo Balerdi'

6 januari 2023 16:07 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax bereidt bod voor op Leonardo Balerdi"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Leonardo Julian Balerdi Rossa in beeld is bij Ajax. De 23-jarige verdediger speelt momenteel bij Olympique Marseille, maar vanwege de financiële situatie bij de Franse club is een verkoop deze maand wel bespreekbaar. Balerdi zou openstaan voor een vertrek naar Ajax, maar zou wel pas het liefst in de zomer willen vertrekken bij Marseille.

Na een jaar gehuurd te zijn van Borussia Dortmund maakte de verdediger afgelopen zomer nog de definitieve overstap voor 8 miljoen euro. Ajax hoopt dat hij voor een transfersom tussen de 10 en 15 miljoen euro overgenomen kan worden.

Ook Stefan de Vrij is bij Ajax in beeld. Hij wordt echter gezien als te blessuregevoelig, zal een immens salaris verlangen en heeft bovendien weinig restwaarde meer. Daarnaast is er bij Ajax ook nog een niet nader bekende derde optie in beeld om de verdediging te versterken.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

balerdi leonardo bereidt marseille bespreekbaar blessuregevoelig dortmund immens julian restwaarde rossa stefan telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het lijkt net of we meegaan in de hosanna en Argentijnse spelers nu ineens als enige oplossing zien. Waar blijft de scouting met spelers die ze al jaren volgen en willen hebben omdat ze op een positie spelen waar we een speler nodig hebben, geen adequate jeugdspelers voor hebben om door te schuiven? Spelers die passen in het Ajax spel zonder dat ze nou enorm gewild zijn door een tijdelijke coach maar toevoeging hebben voor Ajax 1 nu en meerwaarde hebben bij verkoop?

Het is allemaal natte vingerwerk waar miljoenen aan worden verbrast.

Welke Ajax trainer was de laatste die met twee rechtsbenige in de defensie wilde spelen? Wat betekent dit voor Timber, naar de rechtsback? Wat betekent dit voor de communicatie in het team en de opbouw van achteruit als we met Rulle, Balerdi en Bassey achterin gaan spelen, wie bewaakt de Ajax cultuur? We komen mijlenver van wat Ajax is te staan.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik zei het in een vorig artikel al, Riedewald.
Voeg daar aan toe Vertonghen, Alderweireld, vd Hoorn.
Misschien is De Ligt wat?

Ooit de beste opleidingsclub, nu de club van middelmatige paniekaankopen.
+4/-1

1 jaar geleden
We zijn weer terug bij het niveau Frank Verlaat,Jan van Halst.
+3/-1

1 jaar geleden
Lees soortgelijke teksten van mensen die de Franse competitie volgen, als hoe de Boca fans toentertijd over Magallan spraken. In dit tempo is alle kapitaalkracht die in 12 jaar is opgebouwd, binnen 2 jaar weer er doorheen gebrast.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Maakt niet uit, we zijn beter als we geen geld hebben. Laat ze het dus maar in 1 jaar erdoorheen jassen, kunnen we daarna weer verder.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nicolas Tagliafico en Perr Schuurs... Had ze er nog graag bij gehad.

Wat kost Sven Botman tegenwoordig?
+3/-0

1 jaar geleden
Goed beleid. Ik heb het na al die fouten wel gezien met Timber.
Gewogen en te licht bevonden. Een dwerg in de defensie kun je niet mee aankomen. Deze Balerdi is een stuk groter en kan denk ik wel mee in de Eredivisie.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Wat een onzin. Timber is één centimeter kleiner dan Velibor Vasović. De beste centrale verdediger die volgens velen Ajax ooit gehad heeft. Het gaat er in eerse instantie om - vooral bij Ajax - dat je goed en slim kan voetballen. Maak dat Schreuder maar eens wijs en geef hem vevolgens de opstelling maar door.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal