Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ajax en Villarreal akkoord over transfer Geronimo Rulli'

4 januari 2023 23:46 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

[Update] "Ajax en Villarreal akkoord over transfer Geronimo Rulli"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf meldt dat Ajax in de komende dagen de komst van Geronimo Rulli hoopt af te ronden. Een eerste bod op de Argentijnse doelman werd afgewezen door Villarreal, maar de clubleiding hoopt snel alsnog tot een akkoord over een transfersom te komen. De 30-jarige Rulli maakte ook deel uit van de WK-selectie van Argentinië, maar kwam niet in actie.

Hoewel Ajax zijn komst snel hoopt af te ronden, is de verwachting niet dat dit voor komend weekend al rond zal komen en hij zondag direct zijn debuut zou kunnen maken tegen NEC.

Naast Rulli staan ook Spaans international David Raya en Andries Noppert op de lijst van Ajax. Het management van de keeper van sc Heerenveen heeft van de clubleiding van Ajax te horen gekregen dat Noppert pas in beeld komt indien zowel Rulli als Raya niet haalbaar is.

Update 21:35: Volgens TyC Sports naderen Ajax en Villarreal een akkoord over de transfer van Geronimo Rulli. Een eerste bod van 5 miljoen euro en nog eens 5 miljoen euro aan bonussen werd afgewezen, maar nadat Ajax een nieuw bod uitbracht zijn beide clubs elkaar genaderd.

Update 23:46: Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Ajax en Villarreal een akkoord hebben bereikt over de transfer van Geronimo Rulli. Over de persoonlijke voorwaarden was met de doelman al een akkoord bereikt. De Argentijn zal naar Amsterdam afreizen om medisch gekeurd te worden en vervolgens zijn contract te ondertekenen.

Aangezien Rulli ook in het bezit is van een Italiaans paspoort is hij direct inzetbaar op moment als de transfer is afgerond.

De Telegraaf meldt dat de totale transfersom inclusief bonussen meer dan 10 miljoen euro zal bedragen.




Tags

rulli geronimo villarreal noppert raya telegraaf andries argentinie fabrizio genaderd heerenveen naderen paspoort romano transferexpert tyc uitbracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Het lijkt mij een verschrikkelijke nare eikel (naar aanleiding van afgelopen WK) maar wel een aardige keeper. Ben gematigd enthousiast als ik denk aan de juiste (Amsterdamse) sfeer in de kleedkamer.
+1/-3

 
1 jaar geleden
Was het maar die eikel (Martinez), dit is de tweede keeper van Argentinië..
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een paniek aankopen weer - een 30 jarige keeper voor waarschijnlijk veel te veel geld aantrekken om je andere keeper van in de 30 te vervangen. Voor de komst van Schreuder had niemand problemen met Pasveer op het doel.

In plaats van al deze paniek aankopen laten we werken aan een goede opstelling maken met de huidige spelers. Dan moeten we Conceicao maar speeltijd gunnen, dan moet Tadic of Bergwijn maar banken en vooral altijd met Brobbey in de spits.

Daarnaast Wijndal dan maar op links en Bassey op hoop van zegen de kans blijven geven op LCV. Nieuwe aankopen zijn niet altijd de oplossing en ik vrees voor een herhaling van de jaren '98 tot begin van dit millennium; veel geld uit geven aan uiteindelijk helemaal niets. En vooral spelers met totaal geen binding aan je club...
+7/-0

 
1 jaar geleden
Waar geen paniek in de tent? Als ik Kale & kokkie hoor dat van der Sar ergens in Mexico met een sombrero uithangt terwijl het bij Ajax alles behalve stabiel is, hoop ik ergens dat het snel afgelopen is.

Klinkt idioot maar zondag troostenloos ten onder tegen NEC waarna op 14 januari, bijzonder getal ook! de Ajax supporter eindelijk weer eens zijn gal kan spuwen thuis tegen FC Twente aangaande het dwaze beleid en ontgoochelende voetbal onder Schreuder. Dan spring ik een gat van opluchting als de RvC vervolgens wel ingrijpt.

https://youtu.be/5BS-YZYX2cw?t=210link
+4/-1

1 jaar geleden
331 wedstijden, clubs Estudiantes, Real Sociedad, → Montpellier en Villarreal.

We gaan het zien. Ken hem verder niet.
+3/-0

1 jaar geleden
Jeetje, van de zomer werd het halen van een echte top keeper door de RvC afgewezen omdat er al drie onder contract staan. Nu halen we een B artiest, waarschijnlijk voor veel geld en een hoog salaris. Die jongen is de eeuwige nummer 2 bij Argentinië, die er toch nooit echt bekend om stonden goede keepers te leveren, heeft het in de top meestal laten afweten en ik vraag me af of hij enig Engels spreekt. Ik zie toch liever een NL speler komen als keeper, waarbij je meer zekerheid hebt dat hij zijn verdediging goed kan leiden, waar je van weet dat hij in de cultuur past en die nog lang bij Ajax kan keepen. Dit is toch weer een korte termijn keuze en een groot risico door alle onduidelijkheden. Het zou maar zo de Ocampos van de keepers kunnen worden. Geef mij maar Noppert.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Je zou toch zeggen dat je nooit een keeper zou hoeven kopen.
Je geeft de langste in de club die niet kan voetballen wat handschoenen en klaar.
+2/-0

 
1 jaar geleden
In feite heb je gelijk en dit zal ook zeker een reden kunnen zijn dat ons grootste talent straks gratis de deur uitloopt. Een beetje extra je best voor die jongen doen en je hebt er inderdaad eentje uit de opleiding. Maarja, de opleiding is tegenwoordig weer terug bij af nu de leiding liever b keus van buiten haalt.
+4/-0

1 jaar geleden
10 miljoen circuleert er in de media haga
+1/-0

1 jaar geleden
Welkom bij de mooiste club van Nederland Geronimo. Dat je vele mooie reddingen mag verrichten voor ons. Succes en laat iedereen maar een poepie ruiken.
+2/-0

1 jaar geleden
Het zegt me niets, dus we gaan het meemaken.
Graag wel direct in de basis en ook in de basis laten staan.
Niet na een mindere wedstrijd weer meteen afbranden.
Maar ja, je weet het nooit met Schreuder, misschien wordt hij wel de nieuwe 10. Dan kan Kudus wellicht strijden om de RB positie.
+3/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Was er nou echt niks beters te vinden? Haal je weer een dertiger.. Gorter exit? Wat een beleid.
+1/-1

 
Meevoetballend heeft hij als keeper de beste statistieken van Europa.
Volgens mij kan hij ook wel aardig keepen en heeft in ieder geval ervaring op aardig topniveau.
Won de EL met Villarreal door een pingel te nemen en er vervolgens 1 te stoppen.
Ik ben voorzichtig positief.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat sowieso, die jongen kostte ons de JC schaal, loopt altijd met zijn hoofd naar beneden, heeft gewoon het niveau niet. Misschien kan hij net als Pasveer over een jaar of 10-15 goed worden. Ik had altijd een NL sprekende gehaald indien net zo goed. Die Rulli komt om geld te pakken en dat is het, een Noppert had een echte Ajacied kunnen worden. Maarja vergissingen zijn de basis van het hedendaagse beleid.
+2/-2

Zullen ze bij ESPN nu ook bij elk balcontact gaan zeggen goeie redding van de wereldkampioen.
Goeie uittrap van de wereldkampioen.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik heb al dat zielig gedrag van de Argentijnen niet gevolgd. Had ik totaal geen interesse in. Wat was Rulli zijn exacte gedrag daarin?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij zat heel arrogant op de bank.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hmm... ik zat erg bitter op de bank toen ik naar het WK keek. IK weet niet wat erger is?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal