Transparent
Inloggen
Sluiten

'Daley Blind was al dicht bij vertrek naar Urawa Red Diamonds'

27 december 2022 16:54 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Daley Blind was al dicht bij vertrek naar Urawa Red Diamonds"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Daley Blind eind oktober al dicht bij een overstap was naar Urawa Red Diamonds. De verdediger zag een vertrek naar Japan wel zitten, maar op het laatste moment ketste die deal af. De situatie escaleerde vervolgens toen Blind zijn basisplaats verloor en dit voor woede zorgde bij de international. Op Tweede Kerstdag kwam hij met Ajax vervolgens tot een akkoord om zijn contract te ontbinden.

Volgens het Belgische Het Nieuwsblad heeft naast RSC Antwerp ook Real Sociedad interesse. De Spaanse club lijkt bovendien financieel voorlopig verder te willen gaan dan de huidige club van Marc Overmars. Ook vanuit de Amerikaanse MLS werd Blind gepolst over een transfer.

Meer op VI.nl




Tags

blind diamonds urawa antwerp escaleerde gepolst japan kerstdag mls nieuwsblad overmars rsc sociedad woede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wel apart, je zit op de bank en wil direct weg. Vond die het zelf dan wel lekker gaan?
+1/-3

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Tja...
Zal wel flink gedonderd hebben in de kleedkamer.
+1/-0

1 jaar geleden
Voelt of zit niet lekker dit. Ik lees en hoor het overal. Allereerst is Daley een ras Ajacied. Als Schreuder nou geweldige resultaten boekte met fantastisch spel maar het tegendeel bleek waar. Schreuder maakte er een complete wanboel van. De man heeft geen enkel krediet maar mag doorkopen?? Daardoor en alles bij elkaar is de kwestie extra wrang. Het klopt gewoon niet.

Hoop dat hij in zijn nadagen nog ergens prettig kan voetballen. Dat kon onder Schreuder niet meer. Hoop dat we Daley later terug zien in de jeugdopleiding.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Daley is evenals zijn vader een echte Ajacied. Die komt gelijk terug zodra hij zich welkom voelt. Maar ja, ik verwacht dit seizoen dus geen kampioenschap, maar ik verwacht wel dat Schreuder aanblijft, omdat men de aankopen zal gebruiken als excuus voor het mislopen van het kampioenschap.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Tijd voor keiharde actie: Schreuder out!!!

Peter Bosz kan het zo overnemen tot eind seizoen.
+4/-3

1 jaar geleden
Als ik Daley was zou ik inderdaad lekker nog een paar jaartjes in de MLS of Japan eraan vast knopen. In Europa heeft hij niks meer te bewijzen. Lekker het avontuur zoeken in de nadagen van je carrière. Niks mis mee!
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos