Transparent
Inloggen
Sluiten

Danny Blind: 'Ik keer niet terug in de RvC van Ajax'

26 december 2022 13:16 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Danny Blind: "Ik keer niet terug in de RvC van Ajax"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Danny Blind niet meer terugkeert bij Ajax in de Raad van Commissarissen. In een reactie geeft hij aan dat hij die beslissing begin november al heeft genomen en dit de directie van Ajax ook heeft laten weten. "Nu het WK voorbij is en mijn werk bij Oranje is gestopt, verschijnen er berichten over een rentree in de RvC. Dat is dan bij deze uit de wereld", aldus Blind.

De beslissing om niet terug te keren heeft niets te maken met de situatie rondom Daley, al hebben randzaken 'niet mee geholpen'. "Ik kan zaken al jaren rationeel scheiden. Wat ik zeg: Begin november was ik er voor mezelf al wel uit. En dat is niet meer veranderd", zo geeft hij aan.
Tags

blind danny rvc oranje randzaken rationeel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooi zo.
Topper in de jaren 90 op het veld, buiten het veld een totale ramp .
+5/-2

2 maanden geleden
Danny, veel succes gewenst. Ik blijf je eeuwig dankbaar voor het winnen van vele prijzen met als eindstation de wereldcup en je zoon Daley, die Ajax ook naar een hoger level heeft getild na vele moeilijke jaren. Nogmaals dank hiervoor. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De kunst blijft altijd of het door de voordeur gaat gebeuren of niet. Hopelijk kan Daley deze winter door de voordeur naar FC Antwerp om plaats te maken van onze aankopen en jeugdspelers.
+4/-0

2 maanden geleden
Maar dan heeft men dus gelogen, toen men zei dat men voor de aanstelling van een TD wachtte op de terugkeer van Danny Blind. Wordt weer een hoop bekokstoofd op het pluche.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Scherp opgemerkt. Mogelijk een volgende aanwijzing hoe goed er gecommuniceerd word binnen de gelederen.
+2/-0

stuy (geschorst)
2 maanden geleden
Dat is tenminste een goed bericht. Nu de rest nog!
+3/-2

2 maanden geleden
Het gaat bij Ajax altijd wat vreemd als spelers of medewerkers vertrekken.
Even zo tussendoor. Voordat iemand aangesteld wordt spelers of kopstukken wordt er door de journalisten vooral bij Ajax veel heisa gemaakt en bij vertrek is er vaak onenigheid bij het afscheid nemen. Naderhand is er dan vaak ontstaan dan vaak de welles nietes verhalen.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens mij voor Ajax wel de beste beslissing dit.

Toch stinkt het weer aan alle kanten. Nu zegt hij dat hij begin november al heeft laten weten niet terug te keren. Een paar dagen geleden stond er bij (ik meen) VI echter een bericht met een interview met Meijaard waarin hij zegt dat er binnenkort met Blind gesproken zou worden over een terugkeer. Waarom zouden ze nog in gesprek moeten gaan als hij al zou hebben laten weten niet te willen? Wie liegt er dit keer?
+3/-0

2 maanden geleden
Blind blijft een clubicoon. Jammer dat hij zo wordt uitgekotst door veel supporters. Dat hij na zijn voetballoopbaan meerdere functies heeft vervuld geeft alleen maar aan dat zijn hart bij Ajax ligt. Dat hij niet goed genoeg was voor die functies kunnen we liever de mensen die hem hadden aangesteld kwalijk nemen.
+6/-0

Lax (geschorst)
2 maanden geleden
Ik snap hem zeker, wie wil er nog in zo'n bende terugkeren. Valt voorlopig geen eer te behalen.
+3/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bassey berghuis blind cambuur conceicao eredivisie feite hag hamstra hato heitinga huntelaar jcdebest jim keje kudus lidus molenaar ocampos pasveer regeer rvc sanchez sar schreuder stage tadic taylor vos ziyech