Transparent
Inloggen
Sluiten

Owen Wijndal: 'Ik heb echt vertrouwen dat we na de winterstop een fris en strijdbaar Ajax gaan zien'

15 december 2022 11:39 - VI Pro
Foto: Pro Shots

Owen Wijndal: "Ik heb echt vertrouwen dat we na de winterstop een fris en strijdbaar Ajax gaan zien"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Owen Wijndal aan uit te kijken naar de tweede seizoenshelft. "‘We moeten gewoon voor alle drie prijzen gaan. Het landskampioenschap is het allerbelangrijkste, maar de KNVB-beker en de Europa League zijn ook mooie prijzen", aldus Wijndal. "Ik heb er echt vertrouwen in dat we na de winterstop een fris en strijdbaar Ajax gaan zien. We hebben veel goede spelers en ik verwacht echt nog flinke groei."

De linksback begrijpt dat er in de afgelopen maanden scepsis en kritiek was bij de buitenwereld. "Het verwachtingspatroon is hoog, en als je dan kansloos bent tegen Napoli en Liverpool, en je laat in de Eredivisie onnodig punten liggen, dan zorgt dat voor teleurstelling. Maar we zijn met zijn allen bezig om dit straks recht te gaan zetten", zo geeft hij aan.

Wijndal geeft daarbij aan dat hij de kritieken niet zo heeft meegekregen. "Maar volgens mij moeten we dat ook niet groter maken dan het is. Ik weet van mezelf wat ik vind, en Alfred Schreuder is een hele goede trainer, die spelers beter maakt", zegt hij daarover. "Dat gaan we in de komende periode ook zien en dan doel ik op ons allemaal als ploeg. We moeten allemaal beter, dat is duidelijk."

Meer op VI Pro




Discussieer mee op de forums


Tags

wijndal owen strijdbaar alfred eredivisie knvb kritieken landskampioenschap liverpool napoli scepsis schreuder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Beetje dom om een pas gekochte speler te vragen naar de situatie waar de club in zit.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Dat had ik ook toen ik dit stuk las, maar zijn aanname is nergens op gebaseerd. Schreuder zal hem wel een basisplek hebben beloofd en dan mag je niks negatiefs meer zeggen. Makkelijk scoren op deze manier.
+5/-0

1 jaar geleden
Met clown Schreuder zijn we met een maand overal kansloos voor. Werkelijk ongelooflijk dat deze incompetente trainer nog steeds niet ontslagen is.
+5/-0

Schreuder maakt inderdaad spelers beter. Het probleem is alleen dat dit om spelers van de tegenstander gaat...
+7/-0

1 jaar geleden
Op basis waarvan dat vertrouwen?
+3/-0

1 jaar geleden
Het is goed dat je vertrouwen uitspreekt, maar Owen, stel je bescheiden op. We zullen eerst een reeks goede wedstrijden neer moeten zetten met klinkende overwinningen. Wees nederig en ik heb echt vertrouwen in je en ik denk dat je de verbeterde versie van Daley kunt worden. Veel succes en wij als suppporters hunkeren ook naar verbetering.
+2/-0

1 jaar geleden
Vertrouwen hebben van een voetballer blijkt uit de resultaten van die spelers op het veld.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos