Transparent
Inloggen
Sluiten

'Andries Noppert hoog op de lijst van Ajax'

12 december 2022 08:35 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Andries Noppert hoog op de lijst van Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Andries Noppert hoog op de lijst van Ajax staat. De doelman van sc Heerenveen brak op het WK internationaal door en zou nu de nieuwe keeper van Ajax kunnen worden. Of Noppert zelf een overstap ziet zitten, is onbekend. Meerdere clubs uit de Serie A en de Premier League hebben ook interesse. Noppert heeft in Heerenveen nog een contract voor anderhalf jaar.

Bij de komst van Noppert of een andere doelman, mag Jay Gorter juist vertrekken. Voor Ajax is echter alleen een verhuur bespreekbaar. Onder geen beding wil de club meewerken aan een definitieve transfer. Gorter kan zijn contract in Amsterdam zelfs verlengen. sc Heerenveen heeft serieuze interesse om Gorter te huren indien Noppert zou vertrekken.




Discussieer mee op de forums


Tags

noppert andries gorter heerenveen beding bespreekbaar jay telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Tsja. Is te verwachten. Maar wat wil je met Gorter dan??
+2/-0

 
1 jaar geleden
Staat in het artikel toch? Ze willen Gorter alleen verhuren en zelfs zijn contract verlengen. Men is kennelijk van mening dat hij meer vlieguren nodig heeft.
+1/-2

1 jaar geleden
Beetje waan van de dag idee heb ik hierbij. Ik weet niet of hij de absolute meerwaarde zal zijn voor Ajax. Hij straalt rust uit en komt relaxed over, maar of hij uiteindelijk ook structureel zo goed blijft, betwijfel ik.
Ik blijf het jammer vinden dat ze in de zomer niet doorgedrukt hebben voor die Griek van Benfica. Hij heeft al enkele jaren laten zien dat hij ballen pakt op een hoog niveau.

Mocht hij komen, zal Gorter wel de omgekeerde weg bewandelen.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Het geeft aan dat het bewustzijn nog steeds ver te zoeken is bij Ajax. Gorter werd iets te snel en druistig gebracht maar verdiend een tweede kans omdat de rest van de keepers rond de 40+ zit.

Voor het moment heeft Edwin van der Sar tijdelijk de supervisie over het aankoopbeleid van een stel amateurs. Hierbij kwam Edwin ook niet lekker uit de verf met zijn verdedigende verklaringen na uitschakeling CL, slecht voetbal, en uitslagen in de eredivisie. Je zou dan denken dat Edwin met zijn expertise als oud wereldkeeper een passende keeper weet te tippen maar valt uiteindelijk de naam Noppert, omdat Louis van Gaal tegen de verwachting in voor hem koos. Anders was zijn naam waarschijnlijk nooit gevallen.
+5/-0

1 jaar geleden
Het verklaart nog steeds niet dat Gorter geen basisplekken kreeg tegen Blackburn en Volendam. Hoe gaan andere ploegen hem dan willen huren? Wat een mismanagement allemaal.

PS. Stekelenburg had gisteren gewoon kunnen keepen tegen Jong Utrecht want in onderlinge jong duels geldt er geen leeftijdsgrens voor keepers.
+3/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een beleid lachwekkend.
Van de zomer werd de transfer van VLachodimis tegengehouden omdat die te oud en te duur was. Een keeper met veel CL ervaring en 30 interlands. Maar nu moet een Noppert onze keeper worden die net zo oud is, heeft tegen de lamme en de blinde gekeept op het wk en zat vorig jaar op bankie bij Go Ahead.
Gaat echt nergens over.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Juist, noem maar eens een naam inderdaad!
+1/-0

1 jaar geleden
Noppert heeft zijn lengte mee en deed het niet slecht. Al heb je voor strafschoppen niet de juiste man bekeken vanuit zijn acties op het wk. Dook telkens de verkeerde hoek in of bleef vastgenageld op de doellijn staan. Vraag me ook af of Noppert bij Ajax past als meevoetballende keeper? Daarnaast vind ik hem nogal passief overkomen en past na mijn idee ook minder bij Ajax.

Mijn voorkeur gaat meer uit naar het type die actief aanwezig is. Uitstraalt continu aanwezig te zijn. Een keeper waarvan een spits eerder angstig om zich heen kijkt of hij alweer in zijn nek staat te hijgen. Een keepr die er alles aan doet om de wedstrijd te winnen. Dan kom ik liever uit bij de Argentijnse doelman die onder contract staat bij Aston Villa en zo lang het duurt voor 25 miljoen valt op te halen, Emiliano Martínez.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nou, die heeft zich natuurlijk in Nederland voor goed onmogelijk gemaakt lijkt mij!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ha ja, zit wat in. Ik ga er wel op letten hoe hij straks tegen Kroatie staat te keepen.
+1/-0

1 jaar geleden
Heeft het goed gedaan op het WK, maar is echt niet heel veel beter dan Pasveer. Waarom niet gewoon Gorter in de goal, is die zó slecht dan? Wanbeleid, dat is het vooral!
+4/-1

1 jaar geleden
Wanbeleid als hij wordt gehaald.
+5/-1

1 jaar geleden
Echt top scouting.
Ze horen toch al lang een fatsoenlijke lijst te hebben?
Maar nee, Noppert is een hype en Ajax duikt er meteen op.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Zal weer een record binnenlandse transfer worden en na een maandje of 2 blijkt dat hij niet aantoonbaar beter is dan Gorter, die zal willen vertrekken en zit je vast aan een te dure keeper 🤷🏻‍♂️
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het zegt gewoon alles na het vertrek van Overmars dat er niemand binnen de gelederen is met enig verstandelijk vermogen.

Als de nieuwe bondscoach Koeman met zijn eerste wedstrijd voor de grap Sean Klaiber opsteld met enig succes, vrees ik dat ze in staat zijn een ongekend hoog bod uit te brengen om hem weer terug te halen.
+5/-0

tackle (geschorst)
1 jaar geleden
Bord op de schoot scouting. Wij als supporters moeten opstaan en duidelijk maken tot hier en niet verder. De bezem moet door alle geledingen bij Ajax.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Er moet maar 1 speler uit NL gehaald worden en dat is Zerrouki, die heeft een Ajax jeugd verleden en staat er gelijk (geen aanpassingsproblemen). Alleen dat soort spelers gaan we in Zuid Amerika zoeken, die staan er nooit gelijk in de winter.
+1/-1

1 jaar geleden
Oh jee, het scouten met het bord op schoot is weer terug. Als je scout door naar het WK te kijken, haal dan tenminste Bounou of Livakovic...
+2/-1

1 jaar geleden
Goed om een ervaren keeper van internationaal niveau binnen te halen. In de tussentijd kan Gorter rijpen bij een Eredivisieclub. Lijkt op beleid.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ga toch weg met Noppert! Wie verzint dit? Mag toch hopen een journalist en dat dit geen speler is die Ajax graag wil hebben.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ben bang dat het toch echt uit de Ajax hoek komt met Danny Blind voorop. Misschien dat hij dacht dat hij nog iets goed te maken had aangezien hij het was die ons een echte topkeeper door de neus boorde door de komst van de Benfica keeper te blokkeren.
Op zich heeft hij inderdaad iets goed te maken dat wel. Wat ik nu maar niet begrijpen kan is dat de grote bazen dus blijkbaar denken dat Schreuder en Blind na al hun missers nu wel in staat zullen zijn om met weer een pak miljoenenaankopen nu wel de juiste beslissingen te gaan nemen.
Zo slecht is de selectie waar Schreuder tot nu toe mee werkte helemaal niet. Als je alleen vrijwel alles verkeerd doet lukt het natuurlijk nooit. En dan zal het nu wel gaan lukken met een extra spits en Noppert als keeper???? En Kudus en Blind eigenlijk als schuldigen aanwijzen en verkopen????
Helemaal van het potje vind ik het. Geen woorden voor.
Dit seizoen staat RVC voor raad van clowns met daarnaast papa Blind, Hamstra en Schreuder als blikvangers en topattracties in het hoofdprogramma. Attracties voor de rest van Nederland dan want de echte Ajaxied slaapt slecht dit seizoen.
Vernederd in de CL, geen kampioen dit jaar, financieel wordt alles verbrast, de aandelen klappen mee naar beneden en de selectie is nog maar de helft waard van een half jaar geleden.Hoeveel gifbekers moeten wij leegdrinken?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ze hadden van de zomer gewoon moeten besluiten dat het een tussenjaar word met een nieuwe coach en nog steeds geen TD. Er zijn dan wel 7 belangrijke spelers vertrokken maar zoals ook jij aangaaft, hebben we nog genoeg kwaliteit in huis. Echter Schreuder pakte het niet goed op waarbij het zelfvetrouwen van de spelers ook slechter lijkt te zijn worden. Had dan gewacht met echte gerichtte aankopen en het geld bespaard tot dat duidelijker was of Schreuder het aan kon, hetzij er weer een goede visie voor de langere termijn op poten staat. Helaas hebben ze van meet af aan organisatorisch de verkeerde afslag genomen en wel een hele beroerde.
+1/-0

1 jaar geleden
2 ballen gered, verder niets gezien... Idee van Schreuder dus
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht