Transparent
Inloggen
Sluiten

Iñaki Williams: 'Ajax wordt al te min voor Mohammed Kudus'

1 december 2022 12:01 - Radio Marca
Foto: Pro Shots

Iñaki Williams: "Ajax wordt al te min voor Mohammed Kudus"; image source: Pro Shots

In gesprek met Radio Marca is Iñaki Williams lovend over de kwaliteiten van Mohammed Kudus. "Ik had hem al gezien voordat ik zelf bij de nationale ploeg van Ghana kwam. Maar tijdens de laatste interlandbreak verraste hij me enorm", aldus de spits. "Altijd als iemand vraagt wie op mij indruk heeft gemaakt, noem ik hem. Ik denk dat Ajax al te min wordt voor hem en hij snel de stap naar een grote club gaat maken."

Williams gaat verder: "Ik had graag gezien dat hij een familielid uit Baskenland had gehad, zodat hij naar Bilbao kon komen. Hij is echt een machine. Hij is heel compleet en door zijn jonge leeftijd is er nog veel ruimte voor verbetering. Ik zie hem daarom uiteindelijk bij een geweldige club spelen. Hij kan nog veel verbeteren en zijn plafond is nog lang niet in zicht. Hij zal al snel een van de revalaties gaan worden."

Meer op Radio Marca




Discussieer mee op de forums


Tags

williams inaki kudus baskenland bilbao familielid ghana machine marca plafond revalaties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
In mijn reacties op Kudus ben ik hier bij de meerderheid niet populair.

Maar wat is dit nou toch weer voor hopeloos bericht.
Ajax wordt al te min voor Kudus?
Staan de topclubs al in de rij voor hem dan?
Ik denk dat Kudus een aardige speler is, niet meer en niet minder, en nog genoeg te bewijzen heeft voordat hij op een voetstuk wordt geplaatst.
+6/-1

1 jaar geleden
Ajax is te min, ik zou hem graag naar Bilbao zien komen :D Pannekoek
+9/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt mij wat voorbarig. Hij heeft niet eens een basisplaats bij Ajax.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Omdat hij op de verkeerde plek wordt gezet. Misschien moet Schreuder eens Brobbey in de spits met Kudus erachter. Klinkt zo logisch hé.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Dat komt omdat wij een van de slechtste en misschien wel de slechtste trainer van de eredivisie hebben.
+4/-0

1 jaar geleden
Begrijp echt niet wat een bericht van een onbeduidende voetballer op een Ajax site te zoeken heeft. Zit weer op het volgende bericht over Ihattaren te wachten.

Ps. Ajax is de nummer 10 van de UEFA ranking en Athletic staat niet eens bij de eerste 400, lekker gaan joh als je je kunt verbeteren.
+4/-0

1 jaar geleden
"Lijkt mij wat voorbarig. Hij heeft niet eens een basisplaats bij Ajax".
Hij heeft niet eens een basisplaats bij Schreuder zal je bedoelen?.
+6/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
WTF is een 'Iñaki Williams' dan wel helemaal? Ik had al niet zo'n hoge pet op van al die media-hype'ers, maar deze figuur kan zó door naar de Telegraaf. Al is dat dan zelfs misschien nog een belediging voor de Telegraaf.
+3/-1

1 jaar geleden
Ajax te min voor Kudus? En dat vindt meneer Kudus zelf ook? Prima! 70-80 miljoen dan. Dat is de prijs die Ajax vraagt voor spelers die Ajax zijn ontgroeid.
+6/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Laat je niet opfokken door een opmerking van een sensatiebeluste journalist. Kudus wil gewoon iedere wedstrijd voetballen, en terecht.
+2/-0

1 jaar geleden
Ajax te min?? Hij moet het opperwezen op z'n blote knietjes danken dat we hem in ons midden hebben opgenomen. Schreuder moet hem als 10 laten spelen, dan wordt zijn rendement nog groter.En hij speelt al bij een geweldige club.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat is Bilbao? Bilbo!!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland excelsior factor feyenoord forbs frankrijk gaaei henderson kiki liverpool metz mikautadze mum porto sevic sosa steijn sutalo