Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax werkt aan vertrek van drietal spelers'

28 november 2022 14:45 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax werkt aan vertrek van drietal spelers"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ajax bezig is met het vertrek van Lucas Ocampos, Lisandro Magallan en Kik Pierie. Het drietal is om die reden dan ook niet mee naar Marbella gegaan voor het trainingskamp van deze week. De club is met Sevilla in gesprek om de huurtransfer van Ocampos te verbreken, terwijl Magallan te horen heeft gekregen dat hij móet vertrekken. Het is daarbij niet uitgesloten dat zijn contract wordt ontbonden.

Ook voor Pierie is geen plek meer bij Ajax. De verdediger kwam afgelopen half jaar uit voor Jong Ajax nadat hij twee seizoenen was verhuurd aan FC Twente. Pierie heeft nog een contract voor anderhalf jaar en meerdere clubs hebben al belangstelling getoond.

Meer op AD.nl




Tags

pierie magallan ocampos huurtransfer jong lucas marbella ontbonden sevilla trainingskamp twente verbreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Waarom kan het nu wel met Magallan en Pieri en afgelopen zomer niet?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Mogelijk dat ze hem rest van seizoen bij jong Ajax stallen om de opbouw / grote rondo onder de knie te krijgen? Het zou een logische stap zijn om mee te beginnen.
+2/-1

1 jaar geleden
Klinkt als ruimte maken in het salaris huis.
+2/-1

1 jaar geleden
In het kader van alle flauwiteiten; ik mis in dit rijtje Schreuder 🧐
+5/-1

1 jaar geleden
Zouden dit dan de zogenaamde "lastige" jongens zijn in de selectie?
+3/-2

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Wanneer gaat Ajax nou eindelijk eens werken aan het vertrek van Schreuder?
Ongelofelijk dat hij er nog steeds zit en op het trainingskamp in Spanje nog meer mag werken aan het verval van Ajax.
+5/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Gebeurt pas wanneer Ajax na de eerstvolgende wedstrijd uit de Europa League ligt en geen kans meer op kampioenschap. Oftewel wanneer het seizoen verloren is en de weinige goede spelers, waaronder Kudus, al vertrokken zijn.
+3/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
...zoiets van alle ervaren betweters die de afgelopen jaren met Ajax in de CL overwinterde en/of meedoen aan het WK eruit! Alle onervaren B-garnituur die van de zomer werd aangetrokken er in!
+1/-2

 
1 jaar geleden
Ik snap er ook niks van, Schreuder maakt geen speler beter, onrust op de bank en tegenvallende resultaten! Wat moet er nog meer gebeuren??
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Drietal? En Kudus, Alvarez, Timber en Blind dan? Kan de nieuwe trainer vanaf volgend seizoen weer lekker vijf jaar gaan bouwen!

Iedereen kijkt er naar en laat het gewoon gebeuren.
Hoe was het ook alweer met die zak geld die niet kan scoren?
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik doe een gok,.. Cruijff toevallig? De Meastro die vertelde dat het in eerste instantie de bedoeling was om spelers beter te maken, niet slechter.

Gaat nog spannend worden komende maand. Het geld wat Overmars voor Ajax won was bedoeld voor gerichtte aankopen en om een aantal tallenten een paar jaar langer voor de club te behouden. Een manier van opereren om de kloof kleiner te maken betreft europese (sub)top. Zeker niet bedoeld om lukraak uit te geven aan spelers waarvan het gros de gevraagde kwaliteiten niet heeft en op de bank belanden. Heb dan ook totaal geen vertrouwen meer in kwartet Sar, Hamstra, Schreuder en zijn zaakwaarnemer voor de korte -en langetermijnvisie.

Volgende minuut is voor Schreuder op tijdcode;

https://youtu.be/w-HMQnKYkiY?t=56link
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos