Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clubleiding Ajax geen moment van plan geweest om Alfred Schreuder te ontslaan'

17 november 2022 09:42 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Clubleiding Ajax geen moment van plan geweest om Alfred Schreuder te ontslaan"; image source: Pro Shots

Ook Voetbal International meldt dat de clubleiding van Ajax niet van plan is om Alfred Schreuder te ontslaan. Intern is dat geen moment ter sprake geweest. De clubleiding erkent dat er veel dingen beter moeten, maar ze weigeren om met een beschuldigende vinger richting Schreuder te wijzen.

Meer op VI.nl




Tags

schreuder alfred beschuldigende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Mits het journalistiek klopt dit verhaal, zal de tijd het uitwijzen of dit de juiste beslissing is. Zelf heb ik er een hard hoofd in en had ik allang ingegrepen, maar ja ik zit dan ook niet op het pluche -:).
+3/-0

1 jaar geleden
Wie is de clubleiding en vallen die nog serieus te nemen om dit te beoordelen?
+2/-0

1 jaar geleden
Schreuder out....maar ook bij de clubleiding moet het nodige gebeuren. Ik blijf maar lezen dat Blind de touwtjes in handen gaat krijgen op technisch gebied. Ik houd mijn hart vast!!
+4/-1

1 jaar geleden
Dat is een moedige, maar domme zet van het bestuur. Hiermee verbinden ze hun eigen lot aan het lot van Schreuder. Het is namelijk duidelijk wanbeleid als ze eind seizoen geen landstitel halen. Ze gaan all-in komende winter met het aantrekken van extra spelers. Ik doe alvast een gokje wat Schreuder zijn excuus zal zijn: “ja, deze groep is niet zo lang bijelkaar en moet nog ingespeeld raken”. “Het verlies van Alvarez konden wij niet zo snel opvangen”.
+2/-0

1 jaar geleden
Hoe lang gaat deze shit nog door? Schreuder rot op!
+3/-1

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Nee, zoveel is nu wel duidelijk, dat het bestuur op dezelfde golflengte zit als die kl%tetrainer die we nu hebben!

En in de winterstop zeker weer 100 miljoen er doorheen jagen? NEEEE!

Schreuder OUT!!! Je maakt mij niet wijs dat er nu niemand meer kan voetballen bij Ajax. Het is overduidelijk dat die kneus met z'n wazige opstellingen en wissels verantwoordelijk is voor deze malaise. En de berg boter op het hoofd van de bestuursleden wordt steeds hoger. Wat een amateurisme!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Logisch toch? Schreuder ontslaan binnen een half jaar is toegeven dat je zelf gigantisch gefaald hebt. Natuurlijk gaan ze dat niet doen, want dan moeten ze zelf ook opstappen. De ene hand wast de andere.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos