Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lucas Ocampos keert zo goed als zeker terug naar Sevilla'

16 november 2022 11:35 - AS.com
Foto: Pro Shots

"Lucas Ocampos keert zo goed als zeker terug naar Sevilla"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse AS is het zo goed als zeker dat Lucas Ocampos terugkeert bij Sevilla. De club werkt aan het beëindigen van het huurcontract bij Ajax en die procedure is bijna afgerond. Ocampos vertrok naar Amsterdam om zijn kansen op het WK te vergroten, maar bij Ajax kwam hij amper nog in actie. Aanvankelijk wilde Ajax hem definitief overnemen van Sevilla, maar hier werd door de Raad van Commissarissen een streep doorgezet.

Trainer Jorge Sampaoli zou bovendien graag Ocampos in zijn selectie willen hebben. Nadat de aanvaller vertrok naar Ajax werd Adnan Januzaj aangetrokken als vervanger. De Belg valt echter tegen, waardoor de nieuwe trainer van Sevilla Ocampos in zijn ploeg wil hebben.

Meer op AS.com




Tags

ocampos sevilla lucas adnan doorgezet januzaj jorge procedure sampaoli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat mogen we blij zijn dat de RvC deze transfer van 40 miljoen inclusief salaris heeft teruggefloten. Dit moet toch consequenties hebben die hiervoor verantwoordelijk waren om hem eigenlijk aan te kopen.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Dat laatste zou normaal gesproken het geval zijn als het niet zo rot was binnen de organisatie bij Ajax.
+4/-0

1 jaar geleden
Dacht kans voor sontje Hansen maar vitesse wil hem halen. Zelfde zaakwaarnemer als de trainer......
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja het is onbegrijpelijk. Het lijkt wel of we met een stel amateurs te maken hebben met alle respect voor de amateurs die het mogelijk beter hadden gedaan.
Ook als ik Kale en Kokkie hoor aangaande RvC vergadering jongsleden waar de voorzitter werd gevraagd over aankoop Bassey. En dat hij dan met een verhaal komt dat Bassey is gehaald na het zien van een scoutingsrapport van jaren geleden toen nog uitkomend voor Sheffield. Enfin, hier nog wat woorden van Perez, quote;

Ajax heeft in korte tijd zoveel problemen op zijn hals gehaald dat het ondenkbaar was. Dit was het droomscenario voor concurrenten dat Ten Hag en Overmars weg zouden gaan en mensen die niet capabel waren om het voort te zetten, de rol die Ajax heeft in het voetballandschap, en dat is precies gebeurd.
Er is geen leiding. Er is geen richting. Er is alleen maar twijfel en dat is zowel bij spelers als leiding. Het is niet om aan te gluren. Er zullen altijd periode's zijn dat het minder gaat alleen in zo'n korte tijd. Eerst de koning van Nederland, en in Europa het fantastisch doen, en dan dit.

- Kenneth Perez, ESPN.
+4/-0

1 jaar geleden
Zo en weer wat geld over de balk gegooid.
Binnenkort gaat alles naar de klote met dit wanbeleid. Ze hebben geluk dat het wk er is anders stond de harde kern wellicht in de bestuurskamer. Is echt een schande wat er gaande is.
+3/-1

1 jaar geleden
Overmars zou het voor elkaar krijgen om hem voor 6 miljoen terug te verhuren ;-)
+3/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Het waren drie onvergetelijke invalbeurten. Pffff...
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos