Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax keert zich opnieuw tegen komst van Super League'

8 november 2022 17:05 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

"Ajax keert zich opnieuw tegen komst van Super League"; image source: Pro Shots

De UEFA meldt via de officiële kanalen dat tijdens een vergadering opnieuw is gebleken dat er massaal weerstand is tegen de komst van de Super League. Bij die vergadering was ook Edwin van der Sar als vice-voorzitter van de EVA aanwezig, net zoals de directeuren van negen andere clubs en de voorzitters van de vijf grote competities van Europa. Iedereen heeft zich unaniem tegen de plannen van de Super League gekeerd.

Directeuren van de Engelse clubs ontbraken op de vergadering vanwege verplichtingen in de Premier League. Real Madrid, Barcelona en Juventus hebben openlijk aangegeven de komst van de Super League wel te zien zitten. Vorige week dook het gerucht op dat Ajax een uitnodiging had ontvangen om deel te nemen.

Meer op UEFA.com




Tags

barcelona dook eva juventus madrid sar uefa unaniem voorzitters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lekker dom, kan die Sar niet eens vervangen worden? Deze JC backstabber eerste klas, schijnt alle stormen te overleven, dat zijn de echte ratten, maar heeft geen flauw benul dat dit de laatste kans is voor Ajax om aan te sluiten ij de Europese top. Nu kunnen we voor altijd NL competitie blijven spelen en Europees subtop blijven omdat de inkomsten nooit genoeg zullen zijn om toppers te behouden of aan te trekken. Een naïeve hang naar folklore die we in onze conservatieve breinen idealiseren is de enige reden om de foute keuze te maken.
+2/-6

1 jaar geleden
Daar laat Edje zich wel weer roeren, ga eerst de zaken in orde brengen bij je club i.p.v. je eigen inmengen met nutteloze zaken. Het was toch al bekend dat alleen de drie corrupte clubs achter dit plan stonden. Echt wat een flapdrol.
+1/-1

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Prima! Geen Super League!
En weer doorrrr...
+2/-0

1 jaar geleden
We hebben er ook niets te zoeken.
+4/-0

1 jaar geleden
Jammer. Lijkt mij een leuke competitie. Die wedstrijdjes tegen RKC, Fortuna, Groningen, NEC etc. kan ik niet warm van worden. Alsof ze tegen amateurs staan te spelen.
+2/-2

1 jaar geleden
Top.
Dit sleurt in tegen het open karakter van het voetbalspel an zich in zijn diepste vezels.
En nu weer terug naar Amsterdam Edwin, er is werk aan de winkel.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik zie niet hoe Ajax gaat aanhaken bij de Europese top zonder deze uitnodiging te accepteren! Als de rechtspraak in Feb 2023 luid dat de Super League niet geweigerd mag worden ben ik benieuwd of Ajax nog zo stellig zal zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat hebben ze daar dan te zoeken op dit moment???
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos