Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Dit is niet hoe wij moeten voetballen'

6 november 2022 20:06

In gesprek met ESPN was Steven Bergwijn teleurgesteld na de nederlaag tegen PSV. "Het was gewoon slecht", aldus Bergwijn. "Het is normaal dat er spanning is, maar je moet wel de juiste dingen blijven doen en gewoon voetballen. Dat hebben we vandaag niet gedaan."

Dat Ajax op papier met veel aanvallers startte leverde echter niets op. "Dit was niet des Ajax'. Het was gewoon heel slecht, zo simpel is het", zo gaf hij aan. "Het was van beide kanten niet best. Ik had ook geen moment het gevoel dat zij zouden gaan scoren. Op een gegeven moment gingen we pompen en kregen we mogelijkheden, maar dit is geen Ajax en dit is niet hoe wij moeten voetballen. We hebben genoeg kwaliteit. Aan het begin van het seizoen gingen de ballen van alle kanten er in. Nu zitten we in een kutfase en daar moeten we gewoon uit."

Over de spreekkoren richting Alfred Schreuder had de international geen mening. "Wat moet ik daar van vinden? Dat is hun mening", zei hij daarover. "Het is niet aan mij. Wij moeten gewoon doen wat we moeten doen. Hier hou ik me niet mee bezig."




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn alfred espn kutfase pompen schreuder spreekkoren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos