Transparent
Inloggen
Sluiten

Owen Wijndal: 'Ik voelde meteen dat ik niet verder kon spelen'

1 november 2022 23:35

Owen Wijndal werd in gesprek met RTL 7 direct gevraagd naar zijn enkel. "Het is nu al iets minder pijnlijk dan daarnet, maar je baalt natuurlijk dat je eruit moet", aldus Wijndal. "Ik kopte de bal achter en toen kreeg ik een zetje. Het loopt daar heel steil naar beneden en toen kwam ik verkeerd terecht. Het was dezelfde enkel waardoor ik er al een tijdje uit was geweest die dubbel schoot. Dan voel je meteen dat je niet verder kan spelen."

De linksback ging verder: "De enkel is nu dik. We hebben al veel geijst, dus ik hoop dat de zwelling snel wegneemt en ik snel weer kan spelen. Morgen gaan we een scan maken en dan kan ik er meer over zeggen. Maar afgelopen periode ben ik er al lang uitgeweest met deze enkel en dat voelde toen erger dan dit, dus dat geeft een goed gevoel. Maar we moeten de scan afwachten."

Wijndal had uitgerekend net een basisplaats te pakken bij Ajax. "Dit is gewoon zuur, maar het is even niet anders", zo gaf hij aan. "Ik moet proberen om zo snel mogelijk weer fit te worden, maar ik denk dat dat wel goed komt. Maar we gaan het zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

wijndal owen scan daarnet geijst steil wegneemt zetje zuur zwelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal