Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey: 'We gingen een beetje met ons koppie omlaag zakken'

27 oktober 2022 00:16

In gesprek met RTL 7 was Brian Brobbey erg teleurgesteld na de nederlaag tegen Liverpool. "We wilden winnen, maar dat is uiteindelijk niet gelukt", aldus Brobbey. "De eerste 20 minuten waren echt top. Als je dan die twee kansen maakt, wordt de hele wedstrijd anders. Maar als je die kansen niet afmaakt, krijgen zij kansen en zij scoren wel."

Volgens de spits kwam de openingstreffer hard aan binnen de ploeg. "We waren de eerste 20 minuten echt veel beter", zo gaf hij aan. "Maar als je dan niet scoort, scoren zij wel. Zij hebben maar één kans nodig."

Het lukte Ajax niet meer om de rug te rechten. "Zij krijgen dan een goal uit een hoekschop en die derde was een goed uitgespeelde goal. Daarna was het wel klaar", zei hij daarover. "We gingen een beetje met ons koppie omlaag zakken. We moeten hiervan leren en op naar de volgende wedstrijd. Als we elke wedstrijd spelen zoals we nu de eerste 20 minuten speelden, gaan we heel ver komen."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey liverpool

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal