Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Als we in de eerste helft hadden gescoord, was het een heel andere wedstrijd geworden'

27 oktober 2022 00:05

In gesprek met RTL 7 gaf Dusan Tadic aan de nederlaag tegen Liverpool erg pijnlijk te vinden. "Wij waren in de eerste helft beter en hadden een paar goede kansen. Als we een van die kansen hadden gemaakt, was het een heel andere wedstrijd geworden", aldus Tadic.

Ajax raakte het overwicht van het eerste half uur echter kwijt. "Liverpool is natuurlijk een sterke ploeg", zo gaf hij aan. "Zij scoren een goal en daarna geven wij alle ruimte weg, maar als we in de eerste helft hadden gescoord, was het een heel andere wedstrijd geworden."

De aanvoerder was het gedeeltelijk met de opmerking eens dat Liverpool simpelweg te sterk was. "Als je over de hele wedstrijd kijkt misschien wel", zei hij daarop. "Maar zoals ik al zei, het zou een heel andere wedstrijd zijn geworden als we hadden gescoord."




Tags

tadic liverpool

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal