Transparent
Inloggen
Sluiten

'Barcelona serieus geïnteresseerd in Edson Álvarez'

25 oktober 2022 13:47 - Sport.es
Foto: Pro Shots

"Barcelona serieus geïnteresseerd in Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

Volgens het Catalaanse Sport is Edson Álvarez serieus in beeld bij Barcelona. De Spaanse topclub wil in januari een nieuwe controlerende middenvelder aantrekken als vervanger van Sergio Busquets en de Mexicaan van Ajax is een van de spelers die hoog op de lijst staat. De verwachting is wel dat de transfersom boven de 50 miljoen euro zou uitkomen indien het daadwerkelijk tot een overgang zou komen.

Sport voegt er echter wel aan toe dat Portugees international Rúben Neves de beste papieren lijkt te hebben om komende transferperiode naar Spanje te vertrekken.

Meer op Sport.es




Tags

alvarez barcelona busquets catalaanse neves portugees ruben sergio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Bij een bod van 50+ miljoen euro mag hij van mij vertrekken:

A: ik gun het hem
B: het is een mooi bedrag
C: hoewel een persoonlijke favoriet van mij en altijd door mij gewaardeerd, zie ik in dat wij een ideaal middenveld zonder hem kunnen creëren
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik sluit me aan bij je bericht en stellingname, behalve... een ideaal middenveld zonder hem kunnen creëren??? Ik ben bang dat de technische staf dan Grillitsch daar neer gaat zetten, en dat zie ik toch niet zo zitten.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Ik persoonlijk zou bij vertrek Álvarez Kudus op 6 zetten. Toen Kudus nog nieuw bij ons was, vond ik dat zijn beste positie. Kudus sprint vaak naar voren en dat kan interessant zijn vanuit die positie.
+1/-3

1 jaar geleden (gewijzigd)
Laat maar gaan voor +50 miljoen.

Als ik Ajax was zou ik de winterstop voortaan sowieso gebruiken als uitgaanspunt om aan het nieuwe seizoen te beginnen in plaats van de zomer. Dan heb je met start competitie begin september alvast een elftal staan wat ingespeeld is geraakt. Word de slagingskans om te overwinteren CL groter. Van dergelijke financieele bonussen moet Ajax het juist hebben, maar goed. Laat RvC - directie daarvoor eerst een fatsoenlijke organisatie opzetten omtrent het aankoopbeleid. Jeugd inpassen is een ding maar de juiste spelers erom heen aantrekken maakt het elftal compleet.
+4/-0

1 jaar geleden
Opzouten met dat Barcalona geen geld , maar spelers blijven halen
+3/-0

 
 
1 jaar geleden
Ajax verkoopt zijn spelers vi9a een factoring maatschappij aan Barcelona, dus die maatschappij neemt tegen een percentage de incassering op zich en betaald Ajax gelijk uit. Geen vuiltje aan de lucht voor Ajax.
+4/-0

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Inderdaad, niks meer verkopen aan die vieze koopclub.
+2/-0

1 jaar geleden
Gelijk doen. Zit veel te weing voetbal in.
+3/-3

1 jaar geleden
Laatste wedstrijden geen schim meer van de speler die hij was afgelopen seizoen. Overigens is dit een vreemde vervanger voor Busquets. Een totaal andere speler..
+3/-2

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ik denk niet dat dit Alvarez is aan te rekenen. Schreuder heeft ontiegelijk zijn best gedaan om alles wat goed stond te verknallen in dit team. Daar heeft iedereen, ook Alvarez last van.
+4/-1

1 jaar geleden
Die 50 miljoen dient Ajax wel gelijk te investeren in een rechtsback, rechtsbuiten en een voetballende 6.
+3/-3

1 jaar geleden
€50M pakken, veel succes in Barcelona, en het nieuwe middenveld (punt naar achteren) wordt Berghuis - Taylor - Kudus. Gaan we eindelijk weer voetballen met lef.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Met lef en 60+ tegendoelpunten per seizoen...
+5/-2

 
En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Een wijs man heeft ooit eens gezegd dat voetbal eigenlijk een heel simpel spelletje is. Gewoon altijd één doelpunt meer maken dan je tegenstander...
+5/-0

1 jaar geleden
Avarez valt nu ook door de mand.
Alleen in een ingespeeld elftal kan hij als speler van waarde zijn.
Normaal zou Ajax een dergelijk speler niet eens nodig moeten hebben.
De spelers eromheen dienen ook zijn "kwaliteiten" in het parket te hebben zitten als middenvelder. Kudus is een echte Ajaxspeler en hoort op het middenveld. Alvarez is eigenlijk hooguit een 12 of dertiende man voor een ingespeeld elftal. Hoe beperkt hij eigenlijk is wordt nu niet voor niets nu zo duidelijk zichtbaar. Meteen verkopen als er een bod komt. Blind sowieso niet meer op de linksback positie. Geeft ook geen leiding aan de verdediging. Mag je toch verwachten van een ervaren speler. Dat Bergwijn niet presteert kun je hem niet aanrekenen. Verkeerd aankoopbeleid. Bergwijn is een counterspits. Komt alleen tot zijn recht in een tweespitsensysteem. Tegen Liverpool op de counter spelen dan heb je meer kans dat je wat aan hem hebt. Bij balverlies is het dramatisch slecht en kan elke club ook van het niveau RKC kansen creëren laat staan een club als Liverpool. Ajax is geen team. Alleen pasveer organiseert bij Ajax. Alleen Berghuis heeft overzicht en toont initiatief, alleen jammer tegen de mindere clubs. Van de Rangers winnen is geen kunst moet iedereen nu toch wel van doordrongen zijn. Sterkte Ajax vanavond!
+2/-2

Ik snap oprecht niet waarom veel supporters blijven vasthouden aan Kudus in hun ideale opstelling. Een prima selectiespeler voor bij de eerste 15-16 spelers, maar zou nooit een basisspeler mogen zijn. Dan ligt onze ambitie te laag.

Beetje onderbouwing: een basisspeler bij Ajax moet op alle TIPS-aspecten een ruime voldoende scoren wil je aansluiting houden bij de Europese top. Het Inzicht-aspect is bij Kudus zo matig, dat kan hij met de overige aspecten (Techniek, Persoonlijkheid en Snelheid - waarvan geen van de drie bovenmatig aanwezig) niet compenseren.
+4/-1

1 jaar geleden
Ok Barca, het doet ons pijn maar als je ons 20M geeft plus Frenkie de Jong denken we er serieus over na.
+3/-0

1 jaar geleden
55 miljoen en daar kunnen we wat mee en een nieuwe trainer!! Na vanavond direct ontslag! We gaan ruim op de bek!
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal