Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'In de tweede helft hebben we prima gespeeld'

23 oktober 2022 00:47

In gesprek met ESPN was Alfred Schreuder zeer tevreden over de tweede helft. "Toen hebben we prima gespeeld", aldus Schreuder. "Over de eerste helft waren we niet tevreden. We hebben toen ook kansen gecreëerd, maar ook veel kansen tegen gekregen. Toen stond het niet goed een paar keer en dat hebben we in de rust aangepast."

Gevraagd werd waarom Daley Blind in de rust al werd gewisseld. "Het was geen moeilijke beslissing. Hij had al een gele kaart", zo gaf hij aan. "Ik wilde met Bassey centraal en met Owen als linksback gaan spelen. Daarom heb ik dit gedaan."

Schreuder was met name zeer te spreken over Steven Berghuis. "Hij was de beste man op het veld, in alles", zei hij daarover. "In het voorop gaan, in het spel verplaatsen. Ook natuurlijk in de goals maken, maar hij geeft zelf ook nog een kans weg aan Conceição. Hij was vandaag echt geweldig aanwezig."




Discussieer mee op de forums


Tags

schreuder alfred bassey berghuis blind conceicao espn owen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal