Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Die tweede goal zal ik zeker niet voor de laatste keer terugkijken'

23 oktober 2022 00:38

Steven Berghuis kreeg met een goed gevoel terug op zijn beide doelpunten. "Die eerste was een redelijk vrije schotkans. Die viel met de juiste snelheid terug", aldus Berghuis. "Met mijn traptechniek mag die wel op goal. Hij was wel hard."

Over zijn tweede goal was hij heel enthousiast. "Zo raak je hem niet vaak", zei hij daarover. "Het was ook een heel lichte bal, dat speelt ook mee. Maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik deze goal terug kijk."

Berghuis was het eens met de opmerking dat hij eruit ziet dat hij goed in zijn vel zit. "Ik voel me goed", zo gaf hij aan. "Ik probeer gewoon mijn niveau te halen. Er is nu een belangrijke periode met veel wedstrijden. Daarin wil je belangrijk zijn voor je elftal en wil je winnen, zodat we met Ajax bovenaan blijven."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis schotkans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos