Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey: 'Vandaag was ik belangrijk met twee goals en we hebben gewonnen'

23 oktober 2022 00:30

In gesprek met ESPN erg blij met zijn doelpunten tegen RKC. "Vandaag was ik belangrijk met twee goals en we hebben gewonnen. Alleen maar goed toch?", aldus Brobbey.

De spits kreeg meteen de vraag of hij nu een basisplaats in handen heeft. "Ik heb nu twee wedstrijden achter elkaar twee keer gescoord. Ik vind niet dat de trainer mij er nu zo maar uit kan halen", zo gaf hij aan.

Brobbey kreeg vervolgens te horen dat er in de geschiedenis van de Eredivisie geen enkele speler was die gemiddeld zo weinig minuten nodig had om tot een doelpunt te komen. Iedere 64 minuten komt de spits tot een doelpunt. "Dat is alleen maar mooi om te horen en er komen alleen maar meer doelpunten aan", zei hij daarop. "Laat ik nu maar eerst lekker doelpunten maken, belangrijk zijn en goed spelen. Dan zien we wel verder."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey eredivisie espn rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal