Transparent
Inloggen
Sluiten

Alfred Schreuder: 'Het was een goede wedstrijd van het team'

16 oktober 2022 23:11

In gesprek met ESPN was Alfred Schreuder zeer tevreden over de reactie van zijn team na de afgelopen wedstrijden. "Het was een goede wedstrijd van het team met veel doelkansen en -pogingen", aldus Schreuder. "Uiteindelijk mag je tevreden zijn dat je hier met 7-1 wint, maar die tegengoal is wel onnodig. Daar ben je niet tevreden over. Die concentratie moet je aan het einde ook vast blijven houden."

Gevraagd werd aan de trainer of Tadic op links en Bergwijn op rechts voor Ajax de beste optie is. "Dat kan variëren. Ik wilde vandaag dit proberen en kijken hoe het ging", zo gaf hij aan. "Ook Steven speelt het liefst vanaf links, maar we zijn een team en we moeten het samen doen. Ik vond het belangrijk om dit vandaag zo te zien."

Schreuder reageerde ook op de kritiek op Ajax van de afgelopen tijd. "Ik kan wel weer gaan vertellen hoeveel spelers we hebben gewisseld, maar uiteindelijk bouw je niet een elftal weer op in drie, vier maanden", zei hij daarover. "Als mensen dat echt denken, hebben ze totaal geen verstand van zaken. Dat duurt veel langer en dat zie je ook. Dat gaat met vallen en opstaan. Daar zijn we nu volop mee bezig."




Tags

schreuder alfred bergwijn concentratie doelkansen espn tadic varieren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal