Transparent
Inloggen
Sluiten

Onrust in Napels houdt aan [update]

12 oktober 2022 13:31
Foto: Pro Shots

Onrust in Napels houdt aan [update]; image source: Pro Shots

Het Parool meldt dat de onrust in Napels in aanloop naar de Champions League wedstrijd van woensdagavond aanhoudt. Ook afgelopen nacht hebben diverse incidenten plaatsgevonden waarbij Ajax-fans werden aangevallen door lokale hooligans. Hierbij werd vuurwerk gebruikt en werd meubilair van de horeca vernield. Op diverse plekken hebben vechtpartijen plaatsgevonden.

Het advies voor Ajax-supporters is nog altijd om geen clubkleuren te dragen in Napels.

[update]De Telegraaf meldt dat vijf Ajax-supporters in het ziekenhuis zijn beland.




Tags

aanhoudt beland clubkleuren hooligans horeca meubilair telegraaf vechtpartijen vernield vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hoe is het toch mogelijk dat er zoveel agressie is in de wereld. Voetbal dient toch een spel te zijn om samen van te genieten, dan win je en soms verlies je.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Ja, zo zou het moeten zijn. Helaas zijn er veel mensen met enkele hersencellen die alles zullen aangrijpen om rotzooi te trappen, mensen te bekogelen met vuurwerk of in het ziekenhuis te slaan. Deze mensen brengen hun club alleen maar schade toe, financieel en ook reputatieschade. Zo staat Feyenoord inmiddels bekend als een club met agressieve en gewetenloze supporters. Hoe bijzonder is het dat dit soort randdebielen ervan overtuigd zijn dit te doen uit “clubliefde”. Keihard straffen met gigantische boetes, levenslang stadionverbod met meldplicht! Het is het enige wat werkt.
+6/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos