Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar: "teveel afspraken om mee te werken aan transfers"

8 oktober 2022 16:28 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Huntelaar: "teveel afspraken om mee te werken aan transfers"; image source: Pro Shots

In De Telegraaf blikt Klaas-Jan Huntelaar terug op de afgelopen transferzomer. De voormalige spits van Ajax vindt dat er teveel spelers zijn vertrokken: "er waren spelers transfervrij en er waren afspraken gemaakt mee te werken aan een transfer. Dat moeten we in de toekomst voorkomen".

Huntelaar noemt het een "momentopname" dat van alle aankopen deze zomer alleen Bergwijn en Bassey momenteel basisspelers zijn in het eerste. " Het gaat ons er niet om hoeveel basisspelers wij hebben aangetrokken. Het gaat ons om de kwaliteit en de potentie van de selectie", aldus Huntelaar.

Meer op Telegraaf




Tags

huntelaar bassey bergwijn momentopname telegraaf transferzomer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Er zit ruim 40 miljoen op de bank die deze zomer zijn gekocht. Schandalig.
+1/-6

1 jaar geleden (gewijzigd)
Haal betere spelers en zet de scouting niet buitenspel. En fuck afspraken, want daar houden spelers zich ook niet aan als het ze niet uitkomt (bijv. beloftes niet te vertrekken, etc). Zolang het niet contractueel is vastgelegd, moet je kijken wat het beste is voor de club.
+4/-3

1 jaar geleden
Waarom voor elke speler weer een nieuwe halen ?
De spelers van tegenwoordig zijn toch multifunctioneel ?
Die Ocampos is de zoveelste paniekaankoop.
De scouting wordt inderdaad niet serieus genomen.
Die Sontje Hansen en die rechtsbuiten met buitengewoon lange achternaam schijnen allemaal grote talenten te zijn en zich waar te maken.
Schreuder wilde die Kallenbach als assistent. Wie is Schreuder eigenlijk ?
+3/-1

 
1 jaar geleden
Gelukkig ken je wel de naam van Schreuder. Speler met buitengewoon lange achternaam. Alsof het iemand van een andere club is. Je kent toch de spelers van je eigen club wel bij naam? Zeker als het spelers zijn die al lang bij de club zijn. Ze zijn er niet voor Jan met de korte achternaam.....
+3/-3

 
1 jaar geleden
Eens wat betreft je mening over Ocampos. Ik denk dat je Grillitch ook kan zien als een aankoop die niets zal toevoegen. Sontje Hansen mag echter eerst even bijtekenen voordat hij speelminuten kan krijgen in Ajax1. Die loopt komende zomer zo de deur uit. Ajax moet alleen spelers aantrekken die echt 100% iets zullen toevoegen en eigenlijk had dat Zyech moeten zijn, niet (de te trage) Ocampos.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Ja Zyech tuurlijk, maar zijn salaris had voor scheve verhoudingen gezorgd.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Ik hou niet van mierenneuken, maar het is Ziyech en geen Zyech. Had hem natuurlijk ook graag bij Ajax gezien, maar zijn salariseisen waren volgens berichten niet te doen.. maar aan de andere kant, als ik zie wat men van plan was voor Ocampos te betalen.. dat geld kon je dan liever in Ziyech investeren en ook het salaris (en eventuele transfersom) van Lucca en Grillitsch kon ook naar Ziyech. Ik vind Ocampos, Grillitsch én Lucca alledrie geen versterking :)
+6/-0

 
1 jaar geleden
Je had Ziyech toch ook tekengeld kunnen geven, schijnt geloof ik belasting technisch voordeliger te zijn.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Point taken mbt naam -:). Vooralsnog zijn die spelers 'brandhout'. Grillitsch, really??? Maar dan nog je hele salarishuishouding scheef zetten voor 1 speler, ik weet het niet. Ook Ziyech is geen 'verlosser'.
+2/-0

1 jaar geleden
Amourricho van Axel Dongen is de talentvolle speler die ik in mijn eerdere commentaar bedoelde, alsnog voor de nieuwsgierigen.
De achternaam valt nogal mee. Misschien komt het door de combinatie met zijn niet alledaagse voornaam. Ik ben nalatig geweest. Excuses voor de niet ingewijdenen.
+4/-0

1 jaar geleden
Het is nooit vanzelfsprekend dat alles soepel kan worden overgenomen als iemand is vertrokken. Ik kan de uitspraak van Huntelaar dan ook wel begrijpen.
Met nieuwe aankopen moet je altijd maar afwachten hoe het uitpakt. Antony was een schot in de roos, Bandé daarentegen een mispeer van jewelste.
Enfin, dan nog maar even een inkoppertje. De ontslagen Bosz benaderen (wens van vele hier op dit forum maar niet mijn keuze) om (als tussenpaus) Schreuder op te volgen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat dat woensdagavond/donderdagmorgen gaat gebeuren.
+1/-0

1 jaar geleden
Ja dat is een gemakkelijke uitspraak maar spelers zien Ajax als tussen station , dit zal altijd zo blijven
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos