Transparent
Inloggen
Sluiten

Topscorer Napoli nog niet fit

2 oktober 2022 22:35 - VI
Foto: Pro Shots

Topscorer Napoli nog niet fit; image source: Pro Shots

Het lijkt erop dat Ajax-tegenstander Napoli dinsdag nog niet kan beschikken over Victor Osimhen, de clubtopscorer van vorig seizoen. De 23-jarige Nigeriaan kon nog niet bij de groepstrainingen aansluiten. Daarom lijkt het uitgesloten dat hij dinsdag mee kan spelen.

Meer op VI




Tags

napoli topscorer clubtopscorer groepstrainingen nigeriaan osimhen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het lijkt er niet echt op dat ze hem echt missen. Napoli heeft een enorm sterk team en haalt zonder moeite overwinning na overwinning binnen. Ajax heeft aan de andere kant een groot probleem: of Schreuder kan de jongens niet meer aan het voetballen krijgen of er is sprake van een mentaliteitsprobleem. Het kan niet zo zijn dat spelers zich nu alleen maar kunnen opladen voor CL wedstrijden. De arrogantie spat er van af, ook bij Schreuder die “achteraf niets anders had gedaan”. Ik erger mij het meeste aan het totale gebrek aan combinaties, kaatsen doen ze alleen naar achteren en het middenveld wordt continu overgeslagen om vervolgens Tadic en Bergwijn in een fuik te zien lopen.
+1/-0

1 jaar geleden
De vorm is er momenteel niet en daardoor creeeren we ook weinig kansen en ga je tegen jezelf voetballen. Bovendien lijkt het kunstje van Bergwijn uitgewerkt. Ik hoop dat die kleine Portugees snel fit wordt en minuten gaat maken, want deze jongen heeft een dribbel en prima acties om verdedigers het moeilijk te maken. Dit kan alleen als hij meer minuten mag maken in de eredivisie.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal